Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

У чемпіонаті Недригайлівщини з футболу лідирують ФК «Космос» (Терни) та ФК «Недригайлів»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ регулярно розповідає про хід чемпіонату Недригайлівщини з футболу в сезоні 2019 року.

Ось як виглядає турнірна таблиця чемпіонату Недригайлівщини з футболу станом на 02 серпня 2019 року:

  1. ФК «Космос» (Терни) 7 6 1 0 30-14 19

  2. ФК «Недригайлів» 6 5 1 0 25-6 16

  3. ФК «Іваниця» 8 3 0 5 14-27 9

  4. ФК «Кулішівка-Хоружівка» 8 2 2 4 12- 26 8

  5. ФК «Вільшана» 7 2 1 4 13-16 7

  6. ФК «Коровинці» 8 1 1 6 12-18 4

Примітка: перша колонка – місце, друга – назва команди, третя – кількість проведених ігор, четверта – перемоги, п’ята – нічиї, шоста – поразки, сьома – різниця забитих і пропущених м’ячів, восьма – набрані очки.

Команди зіграли різну кількість поєдинків.

Зокрема, перенесений матч між командами ФК «Вільшана» та ФК «Недригайлів» може бути зіграний 9 або 10 серпня 2019 року.

А от перенесений матч між лідерами чемпіонату ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни) буде зіграний 18 серпня 2019 року на КСК «Колос».

Він, швише за все, й вирішить долю звання чемпіона Недригайлівського району з футболу сезону 2019 року.

А нагородження та підбиття підсумків чемпіонату Федерацією футболу Недригайлівщини заплановано на 8 вересня 2019 року на КСК «Колос», що в Недригайлові.

Тобто, під час святкування Дня фізичної культури і спорту.

8 вересня 2019 року також відбудеться розіграш Кубку голови Федерації футболу Недригайлівщини між 4 кращими командами чемпіонату.

На світлині: матчі між лідерами футбольної Недригайлівщини – командами ФК «Космос» (Терни) та ФК «Недригайлів» – завжди проходять цікаво, напружено і по-бойовому.

Світлина Миколи Лісного (смт Терни).

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.