Депутати-спортсмени Сумщини, срібні призери Всеукраїнської спартакіади, отримали Подяки

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, у червні 2019 року місто Чорноморськ Одеської області приймало VІІІ Всеукраїнську спартакіаду серед депутатів різних рівнів.

Участь у ній взяли 334 спортсмени із 16 обласних команд-учасниць, які змагалися у 5 видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

Сумська збірна показала один із кращих результатів і у підсумку стала другою. Перед початком пленарного засідання 28 сесії обласної ради її голова Володимир Токар вручив Подяки Сумської обласної ради організаторам, керівникам, учасникам команди Сумщини, які взяли участь у VІІІ Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Серед нагороджених - депутат обласної ради, суддя національної категорії; Марія Коняєва, яка має честь бути головою мандатної комісії спартакіади вже декілька років поспіль; керівник команди, суддя міжнародної категорії з волейболу, директор КЗ СОР СОДЮСШІ «Інваспорт» Володимир Босенко.

За активну участь та вагомий особистий внесок у зайняте ІІ загальнокомандне місце у фінальному етапі VIІI Всеукраїнської спартакіади серед депутатів різних рівнів Подяки Сумської обласної ради удостоєні голова Сумської обласної організації ФСТ «Спартак» Тетяна Павловська та представник збірної команди Сумської області з футзалу, старший викладач кафедри методики та теорії спорту навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка Ігор Кравченко.

Під час змагань депутати Сумщини захопили вболівальників своєю професійною грою. Налаштовані на перемогу, вони її досягли.

Тож голова обласної ради Володимир Токар вручив Подяки футболістам: депутату Попівської сільської ради Конотопського району Олегу Блажку, депутату Свеської селищної ради Ямпільського району Роману Лукашу, депутату Великописарівської районної ради Івану Міронову, депутату Миколаївської сільської ради Сергію Провозіну, голові Краснопільської районної ради Віталію Савоненку, депутат Недригайлівської селищної ради Юрію Сердюку. Члену команди депутату Ямпільської районної ради Ігорю Соломку подяка буде вручена пізніше.

Відзначено Подяками обласної ради й кращих волейболістів.

Від імені членів команди нагороди отримав Шалигинський селищний голова Глухівського району Юрій Матвієнко. Також Подяки вручили «королеві» з настільного тенісу - депутату Білопільської районної ради Ірині Сегиді, кращій у шахах - депутату Ямпільської районної ради Ірині Панченко. Вони всі, а також шашисти - депутати Роменської міської ради Віра Данилко та Ярослав Панченко - продемонстрували майстерність та витривалість, навички, знання та вміння.

«Мені дуже приємно, що наші спортсмени зберегли минулорічну традицію і зійшли на другу сходинку п’єдесталу, залишивши позаду 14 команд. Це – престиж і для депутатів, і для всієї Сумщини. Сподіваюся, що на наступних змаганнях наша команда буде посилена народними обранцями Сумської обласної та міської рад, серед яких є кандидати й майстри з різних видів спорту, і гідно представить Сумщину», - зауважив Володимир Токар, вітаючи колег-депутатів з успіхом у Чорноморську.

Представники збірної команди Сумщини зробили спільне фото з очільником обласних парламентарів.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.