Ловилась рибка у Бурині…

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, сьогодні, 13 липня 2019 року, щойно на Буринському ставку (в районі «Колотяги» з боку Михайлівки) завершився районний турнір «Ловися рибка» зі спортивного рибальства, присвячений Дню рибалки, який відзначатиметься завтра у неділю, 14липня 2019 року.

Головна умова змагання: кожен рибалка ловить рибу однією вудкою на один гачок.

Тривалість змагання – 90 хвилин.

Участь у турнірі взяли 15 рибалок з Буринщини, які були поділені на дві вікові групи.

Серед юнаків першість виборов Дмитро Білоус.

Друге та третє місця посіли Дмитро Антонов та Богдан Аніщенко.

Серед дорослих теж тривала запекла боротьба за звання найкращого рибалки Буринщини.

У підсумку ним став Дмитро Куракін. Другу та третю позицію вибороли відповідно Костянтин Антоненко та Сергій Косовський.

Переможці та призер турніру нагороджені медалями, кубками, грамотами та цінними подарунками.

До слова, подарунки також отримали найстарший спортсмен-рибалка Віталій Лебідь (66 років) та Костянтин Грищенко (13 років).

Приз «За волю до перемоги» вручено Вадиму Бокатову.

А спеціальним призом нагороджений Дмитро Антонов, яким найпершим уловив рибину.

Цінні подарунки для турніру надали підприємці Віктор Вовк та Андрій Куракін.

На світлині: учасники турніру.

Фото Олексія Ярового.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.