ЄГОР ШУЛЬГА з Мазівки, що на Путивльщині, став бронзовим призером чемпіонату України з настільного тенісу…

ЄГОР ШУЛЬГА з Мазівки, що на Путивльщині, став бронзовим призером чемпіонату України з настільного тенісу… Ось як про це щойно на своїй сторінці в Фейсбуці написав Валерій Озаренко, тренер тенісистів з Мазівки…

-Сьогодні визначний день в нашій тенісній Родині! Єгор Шульга – бронзовий призер чемпіонату України у парі з Шульгачиком Дмитром (Кременчук). Ми дуже вдячні всім, хто з нами! Особливо хочеться наголосити, на тому, що шлях (від Воронівських снігових заметів, кілометрів пройдених до тренувань і додому протягом останніх майже двох років) до бронзи чемпіонату України не було можливо пройти без тих, хто не просто написаний на спині форми, а дійсно повірив у наших дітей. Це – Агротрейд. Дякуємо кожному хто допоміг і готовий допомогти далі... Бо ж наступні вже цілі в нас вже більш амбітні, і ми йтимемо до них..

P.S. Так, на швидку руку, важко пригадати призерів чемпіонатів України серед дітей від Сумської області протягом останніх 20 років…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) регулярно розповідає про успіхи тенісистів з Мазівки на обласних та всеукраїнських змаганнях.

Сподіваємося, що настане той час, коли БіЖ розповість про успіхи мазівських спортсменів і на міжнародних турнірах...

На світлині: тенісисти з Мазівки Єгор Шульга та Віктор Воробйов.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.