Депутати Сумщини стали срібними призерами на VІІІ Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів…

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, 15-16 травня 2019 року в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету відбулась Всеукраїнська спартакіада серед депутатів усіх рівнів Сумської області,

За результатами змагань була сформована збірна команда депутатів, яка представляла Сумську область на Всеукраїнській спартакіаді, котра відбувалася 3-8 червня 2019 року в місті Чорноморськ Одеської області.

Команду очолював суддя міжнародної категорії з волейболу, директор КЗ СОР СОДЮСШІ «Інваспорт» Володимир Босенко.

Честь бути головою мандатної комісії вже кілька років поспіль надано депутату Сумської обласної ради, судді національної категорії Марії Коняєвій.

Участь у змаганнях узяли 334 спортсмени із 16 обласних команд, які виступали у 5 видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

Збірна Сумщини в загальнокомандному заліку виборола друге місце…

Більш детально про цю подію інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповість дещо пізніше.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

На світлині: спортсмени-депутати Сумщини – срібні призери Всеукраїнсько спартакіади серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.