Відбувся турнір юних каратистів, присвячений пам'яті загиблих воїнам Донецького аеропорту…

Ось що з цього приводу інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповів АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова громадської організації «Серця кідоргів», кіборг з позивним СПАРТАНЕЦЬ:

–Вчора (7 червня 2019 року – БіЖ) був насичений спортивно-навчальний день у Горішніх Плавнях. Весь час провів із дітворою. Спочатку провели інструктаж, як поводити себе на воді під час купання. А тоді завітав на закриття першості Лісових Озер з годзю-рю карате «Лісові Забави», присвяченій загиблим воїнам Донецького аеропорту. Як і в минулому році, близько тижня у таборі діти відточували свою техніку карате на природі.

Всі такі загорілі, набралися сил і пройшли маленьку «школу виживання»: жили в палатках, їли з одного казана, купалися і тренувалися навіть у воді!

Сенсей Сергій Калина вважає, що в таких таборах діти навчаються не лише карате, а й розмовляти один з одним, домовлятися і бути командою – одним цілим. Я згоден, що це дійсно так. Адже коли ти відірваний від батьків і сучасного комфорту, знаходиш себе нового і відкриваєш у собі щось нове: сили, знання, емоції…

Подарував дітям книгу «АД 242», щоб гуртом почитали, що мотивувало Героїв до боротьби, щоб розуміли, за що вони боролися і віддали своє життя. Коли наступного року знову отаборяться в лісі – буде що почитати і про що подумати.

Вдячний сенсею за виховання молоді, а дітям за наполегливість!

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.