Команда «СумДПУ» у чвертьфіналі Всеукраїнської Універсіади з футболу перемогла одеських студентів

Турнір відбувається в Тернополі.

У матчі між «СумДПУ» та «Морська академія» (Одеса) було дуже гаряче. У складі номінальних гостей було одразу 3 вилучення: на 36 хвилині Макицький отримав другу жовту за апеляцію до арбітра, Денис Станкевич на початку другого тайму також був вилучений, отримавши другу жовту, а Андрій Гавриш на 72 хвилині за небезпечний підкат так само побачив перед собою вдруге «жовте» світло.

Студенти із Сум забили по одному голу в кожному з таймів.

На 29 хвилині Руслан Окопний відкрив рахунок, а на 62 хвилині Андрій Расторгуєв, який вийшов на заміну, поставив крапку в матчі. До того ж, голкіпер «моряків» трохи припустився помилки…

Відзначимо, що за команду «СумДПУ» грають футболісти ФК «Гранум» (Сніжки) Руслан Окопний та Олександр Григор’єв, які є студентами СумДПУ.

Склад на початку гри команди «СумДПУ» (Суми): Балухта - Григор’єв, Піддубний, Курило, Луценко, Ганжа, Голіков, Старченко, Кончаков, Пімоненко, Окопний.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.