СК «Буринь»: «Міжнародний день спортивної боротьби – свято, яке має понад сторічну історію…»

Сьогодні, 23 травня 2019 року, ми святкуємо Міжнародний день спортивної боротьби – свято, яке в Україні відзнчається тільки втретє, але має понад столітню історію, а корінням сягає Стародавньої Греції…

А перший чемпіонат світу з боротьби відбувся 23 травня 1904 року.

І недарма історики підкреслюють, що боротьба – один з найдавніших та найбезкомпромісних видів спорту, яке знало і знає людство.

І це, безсумнівно, так.

Адже із часів сивої давнини борці виходили на арену, аби в чесному поєдинку визначити найсильнішого.

Майнуло від тих пір дуже багато років, а вболівальників і досі приваблюють борцівські килими, на яких завжди відбуваються безкомпромісні та видовищні поєдинки.

Високі місця завойовують на різноманітних всеукраїнських та обласних змаганнях і юні борці з Бурині.

І це радує.

Адже за кожною перемогою, стоять і роки важких тренувань, і гартування фізичних та духовних сил, і нелегкі змагання.

А головне, що борці – виростають справжніми чоловіками, які в будь-який момент готові стати на захист рідних, близьких, друзів, а загалом – і рідної України.

А нині юні борці та їхні тренери-вихователі приносять славу місту Буринь та Буринщині в цілому!

І вони є, безперечно, гордістю рідного краю.

Спортивний клуб «Буринь» вітає борців, їх наставників, усіх, хто причетний до цього популярного в світі виду спорту, з Міжнародним днем спортивної боротьби! Бажає всім vswyjuj здоров'я, щастя та подальших спортивних успіхів!

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.