У Бурині відбулися неординарні спортивні змагання

На базі Буринської СШ І-ІІІ ступенів №1 імені В. М. Кравченка та Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися змагання між працівниками підприємств, установ та організацій міста.

Спартакіада була організована сектором молоді, спорту управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради (завідувач Ярослав Романчук) з метою залучення працівників підприємств та організацій усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом та пропаганди здорового способу життя.

Спартакіада передбачала змагання з волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів та шашок.

Участь у ній взяли 4 організації: «Буринський РЕМ», Державна пожежно-рятувальна частина 23, Буринське районне відділення поліції та Буринська міська рада.

За результатами змагань у загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином:

І місце виборола команда Буринської міської ради;

ІІ місце – команда 23 Державної пожежно-рятувальної частини;

ІІІ місце – команда «Буринськогого РЕМ».

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками від управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.