Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Команда FC «Gradus» (Буринський та Недригайлівський райони) лідирує на футбольному турнірі в Києві

Команда FC «Gradus» (капітан Владислав Аношкін) бере участь у престижному та популярному турнірі з міні-футболу «Elastico», який проходить у місті Київ.

Клуб виступає в «Золотій лізі», а всього є 6 ліг.

До складу команди «Градус» входять відомі на Сумщині футболісти. А саме: воротар – Олександр Руденко (с.Черепівка, Буринський район), польові гравці – Владислав Аношкін (с.Суховерхівка, Буринський район), Валентин Жидовець (с.Верхня Сагарівка, Буринський район), Олександр Якименко, Руслан Якименко, Юрій Кузьменко (всі – с.Сніжки, Буринський район), В’ячеслав Кіфоренко (смт Терни, Недригайлівський район), Ігор Тимченко, Олександр Яременко (обидва – смт Недригайлів) та Дмитро Залуцький (м.Київ).

Гравці команди FC «Gradus» виступали або виступають за відомі на Сумщині команди ФК «Гранум» (Сніжки), ФК «Космос» (Терни) та ФК «Олімпік» (Недригайлів).

«Градусники» вже зіграли чотири поєдинки в турнірі, в яких тричі святкували перемоги та раз – програли.

І після 4 турів FC «Gradus» ділить перше та друге місце в турнірній таблиці у «Gold League»:

  1. FC LEGION 4 3 0 1 18 11 9

  2. FC Gradus 4 3 0 1 19 13 9

  3. FC VISHNYA 4 2 1 1 17 7

  4. FC Alfa 4 2 1 1 11 11 7

  5. FC Amicus 4 2 0 2 22 14 6

  6. FC ZTK 4 2 0 2 15 14 6

  7. FC Titan 4 1 0 3 7 16 3

  8. FC ESKA 4 0 0 4 11 25 0

Примітка: перша колонка – місце, друга – назва команди, третя – кількість проведених ігор, четверта – перемоги, п’ята – нічиї, шоста – поразки, сьома – різниця забитих і пропущених м’ячів, восьма – набрані очки.

Як сказав у екслюзивному інтерв'ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) капітан FC «Gradus» Владислав Аношкін, команда боротиметься тільки за перемогу в «Gold League»...

На світлині: Владислав Аношкін.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.