У Бурині великий футбол помер. ФК «Гранум» (Сніжки) гратиме у Вищій лізі Сумщини

Незабаром стартує великий футбол, якщо ж точніше – розпочнуться чемпіонати у Вищій та Першій лігах Сумщини.

Незважаючи на райдужні обіцянки місцевих керівників, тут не гратиме команда з Бурині.

Хоча, інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) має інформацію, що для команди придбано два комплекти футбольної форми.

Словом, форма є (може, правда, її відразу передати до місцевого музею), а команди немає..

Про те, що футбол і в Бурині, і на Буринщині занепадає – інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) це питання неодноразоао порушував на своїх сторінках.

А тепер БіЖ констатує: великий футбол тут ПОМЕР…

І чемпіонат Буринщини з футболу також канув у лєту…

Нинішнього сезону у Вищій лізі чемпіонату, як і минулого року, виступатиме єдиний представник від Буринського району – це ФК «Гранум» (Сніжки).

Та в цьому немає жодної крихти заслуги нинішнього керівництва краю.

Це, безсумнівна, заслуга керівника сільгосппідпрємства «Гранум» Григорія Бойка. Григорій Миколайович і спонсує команду, і збудував новий стадіон у Сніжках.

До речі, у Бурині про такий сучасний стадіон щн тільки мріють. Та як відомо, мрії збуваються, далеко не завжди.

Зауважимо, що торік у Вищій лізі «гранумці» були дебютантами, і ввійшли до 6 кращих команд. Нині завдання перед ними поставлені значно вищі.

Тож побажаємо, команді, її головному тренеру Олександру Даценку та президенту ФК «Гранум» Григорію Бойку перемог і високих спортивних досягнень.

А уболівальників Бурині та району привітаємо з тим, що вони можуть побачити прекрасний футбол у виконанні найсильніших команд Сумщині на стадіоні в селі Сніжки.

Ось які команди гратимуть у Вищій лізі Сумшини з футболу у сезоні 2019 року: ФК «Дружба» (Дружба), ФК «Кролевець» (Кролевець), ФК «Ромни» (Ромни), «Велетень» (Глухів), «LS Group» (Верхня Сироватка), ФК «Гранум» (Сніжки), ФК «Тростянець-2» (Тростянець), «Вікторія» (Миколаївка), ФК «Тростянець» (Тростянець) та ФК «Шостка» (Шостка).

Також відбудеться й чемпіонат Сумщини з футболу у Першій лізі.

У ньому зіграють і найближчі сусіди Бурині – команди з Білопілля, Путивля та Конотопського району.

У Першій лізі чемпіонату Сумщини з футболу гратимуть такі команди: «Колос» (Северинівка), «Аграрник-Авангард» (Білопілля), СК «Сейм» ( Путивль), «Лебединець» (Лебедин), «Кристал» (Конотопський район), «Сумбуд-Барса-2003» (Суми), «Україна-Токарі» (Токарі) та «Явір» (Краснопілля).

Чемпіонат Сумщини з футболу в обох лігах розпочнеться 25 травня 2019 року…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: уболіватимемо за ФК «Гранум» (Сніжки).

Фото автора.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.