Міні-футбольний стадіон зі штучним покриттям у Бурині повинен носити ім’я АНАТОЛІЯ РІЧКАЛЯ

Сумна звістка про те, що з життя пішла Людина з великої літери – АНАТОЛІЙ РІЧКАЛЬ – сколихнула серця жителів Буринщини, Сумщини та й України в цілому.

Анатолій Річкаль до останніх днів працював першим заступником голови Сумської обласної ради.

Депутатом Сумської обласної ради його обрали виборці округу №4, до складу якого входять місто Буринь та частина Буринського району.

Анатолій Річкаль більшу частину свого життя віддав військовій службі, а також – правоохоронним органам.

Він – генерал поліції третього рангу.

Саме Анатолій Якович Річкаль очолював оборону Харкова від захоплення сепаратистами в 2014 році. Він не дав захопити їм і будівлю Харківської обласної державної адміністрації.

Анатолій Річкаль багато часу разом з бійцями-правоохоронцями Сумщини провів у зоні АТО.

Він нагороджений почесною відзнакою Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» III ступеня, подякою Центрального апарату Державної служби зайнятості, подякою Прем’єр-Міністра України, Орденом «За заслуги» III ступеня, іншими нагородами.

Під час роботи на посаді першого заступника голови Сумської обласної ради Анатолій Якович проявляв високий професіоналізм та відданість справі, здійснив значний вклад у спільну справу обласного керівництва, спрямовану на збереження стабільної політичної ситуації на Сумщині, недопущення розгортання збройних конфліктів на території Сумської області.

Анатолій Річкаль завжди допомагав простим людям, переймався їхніми болючими проблемами, вирішуючи їх…

Анатолій Якович, без перебільшення, Людина з великої літери, життя якої було віддано служінню добру, честі, порядності, відданості справі.

Він, і про це знають практично всі жителі міста Буринь та Буринщини, зробив все можливе й неможливе, щоб Буринь мала футбольний міні-стадіон із штучним покриттям.

Саме він посприяв, щоб кошти з державного фонду регіонального розвитку надійшли на його будівництво.

Про це інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) неодноразово розповідав на своїх сторінках.

І у ці квітневі дні вже повністю завершується зведення спортивної споруди.

Мине небагато часу і вона буде відкрита. На ній юні футболісти, є сподівання, гратимуть на обласних та всеукраїнських турнірах, які тут організовуватимуться.

Спілкуючись з великою кількістю жителів Бурині, переконався: вони бажають, щоб міні-футбольний стадіон носив ім’я АНАТОЛІЯ РІЧКАЛЯ.

І це справедливо й заслужено.

Надіюся, що й місцева влада прислухається до думок городян.

У юні роки, а народився Анатолій Якович Річкаль у селі Черепівка, він постійно брав участь у різноманітних змаганнях, які відбувалися в Бурині, захищав честь Буринщини на обласних змаганнях.

Він – прекрасний футболіст, чемпіон Буринського району, бронзовий призер чемпіонату України серед ветеранів…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: незабаром футбольний майданчик зі штучним покриттям стане до ладу в Буринському міському Павловському парку.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.