Гордість Бурині: Олександр Ліфер вписав своє ім’я в історію України

Збірна команди України U-21 з міні-футболу зіграла свій перший в історії міжнародний матч.

Суперниками українців стали футболісти збірної команди Швейцарії.

Увага: перший історичний гол у складі національної збірної команди України на 14 хвилини забив Олександр Ліфер, який народився й виріс у місті Буринь.

Нині Саша навчається на третьому курсі Національного університету фізичного виховання і спорту.

Таким чином, Олександр Ліфер, котрий грає за команду ХІТ (Київ), вписав своє ім’я в історію розвитку міні-футболу України.

До слова, в цьому матчі він зробив ще кілька гольових передач.

Загалом же, українці перемогли швейцарців з розгромним рахунком 6:0.

Голи за збірну України забивали – Олександр Ліфер (14), Денис Хруль (18, 41), Максим Солонина (23), Дмитро Барландін (27,38).

Головним тренером національної команди України U-21 є Євгеній Задорожний.

РОМАН КОНДРУХ, тренер-викладач Буринської ДЮСШ, перший тренер Олександра Ліфера: «Я дуже радію, що Саша вже досяг чималих вершин – він є основним гравцем національної збірної команди України U-21. Він з дитинства виділявся серед інших гравців своєю зібраністю, наполегливістю. Безсумнівно, Саша талановитий футболіст… Він – молодий. І, безперечно, у Олександра Ліфера вагомі досягнення ще попереду…».

На світлині: Олександр Ліфер (№5) з гравцями збірної команди України після забитого гола у ворота швейцарців.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.