У чемпіонаті Сумщини з футзалу ФК «Гранум» (Сніжки) не вистачило м'яча…

У чемпіонаті Сумщини з футзалу ФК «Гранум» (Сніжки) не вистачило забитого м'яча, щоб зіграти з командою «Сервіс Люкс» (Суми) унічию.

Сніжківці в напруженій та непередбачуваній грі поступилися сумчанам з рахунком 4:5.

Голи в цьому матчі за «гранумців» забивали Загорулько (2, 33), Бокач (21), Головльов (33).

За «сервіслюксівців» відзначилися Новіков (22, 36, 39), Грищенко (23), Супрун (41).

Команди виступали в таких складах:

ФК «Гранум»: 88.Огієнко – 3.Бокач, 4.Пугач, 7.Загорулько, 10.Голибін, 13.Великодний, 14.Даценко, 17.Головльов, 20.Торба.

«Сервіс Люкс»: 12.Пархоменко – 1.Герко, 3.Грищенко, 4.Зеленський, 5.Борищик, 7.Калашник, 9.Пасько, 10.Новіков, 11.Биков, 19.Гавриленко, 91.Супрун, 32.Катерінін.

Світлина сайту afs.org.ua


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.