Шахісти Сумщини боролися за звання найсильнішого…

У клубі «Інтелект» (СумДУ) за ініціативою Федерарації шахів Сумської області та її президента Тимошенка М.Є.,члена виконкому ФШУ, при підтримці управління молоді та спорту Сумської ОДА, відбувся чемпіонат області з класичних шахів (1 г.30 хв.) серед чоловіків.

У чемпіонаті взяли участь чоловіки, а також – жінки та молодь із Сум, Конотопа, Глухіва, Бурині, Краснопільского району.

Потужно,змістовно,психологічно-інтелектуально у боротьбі за лідерські позицї серед 30 учасниківпроявив себе торішній чемпіон,кандидат в майстри,студент СумДУ Карнаш Андрій.

Його доробок склав 9 очок з 9 можливих.

Друге та третє місце вибороли досвідчені майстри гри, Рогоз Владіслав та віковий шахіст Гайдуков Володимир (про нього розовідав портал БУТТЯ І ЖИТТЯ (БіЖ) - БіЖ) – в їхньому активі 6.5 очок.

Серед ветеранів, відповідно до вікового цензу, кращий результат у Семенова Миколи, Мотузко Івана, Рижова Володимира. Серед школярів дуже потужно зіграв першорозрядник Ольштинский Олексій –перше місце, а на другому – Гай Владіслав, який теж впевнено проявив себе в боротьбі з кращими.

Серед юних, добрі показники у Лемешенка Михайла та Лемешенка Остапа.

Серед шахісток, перше місце виборола Северина Вікторія, другий та третій рядок також посіли Запорожець Антоніна та Тютченко Злата.

Переможцям,призерам та кращим шахістам з підсумками змагання президентом та головою Федерації були вручені грамоти, медалі,призові, та висловлені побажання нових перемог за шахівницею.

В.Савченко, секретар Федерації шахів Сумської області.

На світлині: грають Володимир Гайдуков та Микола Семенов.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.