У Буринській ОТГ відбулися змагання з греплінгу

У спортивній залі Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.Я. Базими відбулися змагання з греплінгу (спортивне єдиноборство, різновид боротьби з кидками, утриманнями, больовими та задушливими прийомами) серед вихованців Буринської ДЮСШ.

18 юних спортсменів мали змогу перевірити себе в силі та спритності.

Під час змагань на спортивному килимі – і хлопці й дівчата – відмінно продемонструвала спортивний запал, стійкість та вправність.

Слід зазначити, що такого роду спортивне свято для вихованців ДЮСШ організував їхній тренер - Сахненко Олексій, який активно розвиває даний вид спорту в громаді.

Результати змагань:

Вагова категорія (20-30 кг.)

І місце - Панас Андрій

ІІ місце - Якименко Андрій

ІІІ місце -Чубенко Максим

Вагова категорія (30-40 кг.)

І місце- Штанько Ігор

ІІ місце- Жорнокуй Іван

ІІІ місце-Паращенко Владислав

Вагова категорія (40-50 кг.)

І місце- Жорнокуй Олександр

ІІ місце- Паращенко Владислав

ІІІ місце- Максимов Дем’ян

Вагова категорія (63-72 кг.)

І місце- Проценко Дмитро

ІІ місце- Жуков Вадим

Дівчата. Вагова категорія (43-53 кг.)

І місце- Гулакова Вікторія

ІІ місце- Безлюдна Діана

Призерів та переможців змагань, грамотами нагородив начальник управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради Віктор Домашенко.

Світлина Ярослава Романчука.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.