На хокейному майданчику хокеїст отримав інфаркт…

На стадіоні «Авангард», що в Сумах, проходили півфінальні матчі чемпіонату області з хокею у першій лізі.

Під час гри між сумськими «Бобрами» та ХК «Коровинці», яку всуху виграли сумчани 3:0, гравець «Бобрів» Олександр Калініченко отримав інфаркт.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент Федерації хокею Сум Олександр Шерстюк.

«Велике прохання допомогти Олександру Калініченку, гравцеві команди ХК «Бобри», який отримав інфаркт під час гри. Калініченко Олександр Григорович, ПриватБанк 4149 6293 9748 4742. Всім величезне спасибі», – написав він.

На світлині: стадіон «Авангард».

Джерело: dancor.sumy.ua

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.