АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Наші спортсмени потребують допомоги. Вони володіють великим фізичним потенціалом, але не мають цільової підтримки держави…»

Армреслінг хоч і не є олімпійським видом спорту, нині ж став дуже популярним.

І змагання, які відбулися у Роменському ВПУ, ще один доказ цього.

На третій чемпіонат Сумської області з армспорту прийшла сила силенна людей.

Усі із захопленням слідкували за спортсменами, як вони викладаються, щоб пересилити один одного.

Уболівали за своїх фаворитів від душі!

Займаючись громадською діяльністю, побачив, що допомоги потребують і спортсмени. Вони володіють великим фізичним потенціалом, але не мають цільової підтримки держави.

Тому на стільки можу підтримую і їх.

Адже інколи участь в одному змаганні може вирішувати всю подальшу долю людини…

Громадська організація «Серця Кіборгів» долучилася до проведення обласних змагань із рукоборства.

Це було варте того: адже і спортсмени показали свою силу, і вболівальники отримали заряд емоцій…

Будемо і надалі підтримувати такі вкрай потрібні заходи!


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.