Відбувся чемпіонат СБУ з рукопашного бою: сумчани серед переможців в окремих вагових категоріях

У змаганнях взяли участь понад сто тридцять спортсменів з двадцяти двох команд. Першість проводилась у командному та особистому заліках у семи вагових категоріях.

За підсумками турніру в командному заліку перемогу здобула команда Управління СБУ у Вінницькій області, срібло вибороли представники Волинського Управління, бронзу ‒ спортсмени з Інституту підготовки юридичних кадрів для СБ України НУ «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого».

В особистому заліку у ваговій категорії до шістдесяти кілограмів перше місце виборов спортсмен з Вінниччини, друге – Одеської і третє – Закарпатської областей відповідно.

У ваговій категорії до шістдесяти п’яти кілограмів перемогли представники української спецслужби з Рівненської, Житомирської та Тернопільської областей.

У категорії до сімдесяти кілограмів призерами стали спортсмени СБУ з Одещини, Харківщини та Волині.

У ваговій категорії до сімдесяти п’яти кілограмів переможцями стали представники Інституту підготовки юридичних кадрів для СБ України НУ «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого», регіональних управлінь СБУ Вінницької та Сумської областей.

У категорії до вісімдесяти кілограмів золоті та срібні нагороди отримали спортсмени з Волині, а бронза – у хмельничан.

У категорії до дев’яносто кілограмів перемогли представники команд Сумської області, Центрального Управління СБ України та Вінниччини.

У ваговій категорії понад дев’яносто кілограмів нагороди вибороли спортсмени з Центрального Управління СБУ, Вінницької та Запорозької областей.

На урочистій церемонії закриття турніру переможці та призери Чемпіонату отримали медалі і кубки. Також до присутніх звернулися начальник Управління СБУ у Миколаївській області Юрій Пасік та президент Національної федерації рукопашного бою України Олександр Гартвич.

Організатори змагань побажали його учасникам залишатися надійними захисниками нашої держави, повідомляє Прес-центр СБ України.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.