Футболісти з Бурині стали призерами на Всеукраїнському турнірі…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ розповідав, що наприкінці 2018 року у Сумах відбувся турнір з міні-футболу на Кубок ректора СумДУ серед команд ДЮСШ, гравці яких народилися в 2008 та 2009 роках.

Участь у ньому взяли 7 команд – КДЮСШ-1 (Суми), КДЮСШ-2 (Суми), «Нафтовик-1» (Охтирка), «Нафтовик-2» (Охтирка), ДЮСШ (Краснопілля), ДЮСШ (Сумський район) та ДЮСШ (Буринь).

Команди між собою грали за коловою системою.

У підсумку юні футболісти з Бурині під керівництвом тренера Романа Кондруха виграли турнір…

Учора, 10 січня 2018 року, «люсошовці» повернулися з престижного Всеукраїнського турніру.

На ньому вони стали призерами…

Змагання на Кубок «Різдвяний турнір з міні-футболу» серед команд, у складі яких грали гравці 2008-2009 років народження, відбувся в місті Ніжин, що в Чернігівській області, 8-10 січня 2019 року.

Десять колективів з України були розділені на дві групи.

До групи А ввійшли такі команди: «Атлет» (Київ), «Лідер» (Ніжин), ДЮСШ (Борзна), ДЮСШ (Носівка) та ДЮСШ (Буринь).

У групі Б грали команди – «Межигір’я» (Нові Петрівці, Київська область), «Восход» (Київ), «Десна» (Чернігів), ДЮСШ (Прилуцький район) та «Юніор» (Ніжин).

У своїй групі буринські футболісти зайняли друге місце, і вийшли до півфіналу разом з ніжинськими «Лідером».

З іншої групи до нього пробилися команди ««Межигір’я» та ДЮСШ з Прилуцького району.

Відповідно до Положення турніру ці команди становилися призерами змагань, їх було нагороджено кубками.

А переможцем змагань стала місцева команда «Лідер».

До слова, Назара Невесенка визнано кращим воротарем турніру, а Антона Дорошенка – кращим гравцем у команді ДЮСШ (Буринь).

Підопічні тренера Романа Кондруха висупали в такому складі: воротар – Назар Невесенко, польові гравці – Максим Радченко, Нікіта Марусенко, Владислав Котьков, Роман Сіренко, Владислав Лишенко, Антон Дорошенко, Денис Сіробаба, Олег Прокопенко, Ярослав Дехніч та Владислав Костів.

Відзначимо, що команда ДЮСШ (Буринь) була єдиною, яка представляв Сумщину на цьому престижному Всеукраїнському турнірі.

На світлині: юні гравці з Бурині з тренером Романом Кондрухом на турнірі в місті Ніжин.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.