Мазівська школа з настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade», що в Путивльському районі, виховує справжніх чемпіонів

…Вихованці Мазівська школа з настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade», що в Путивльському районі, побували у Сумах.

–Приїхали сюди не на турнір, а за іграми з новими суперниками у новому тенісному залі п Сумського центру рофесійно-технічної освіти, – зауважив у екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) учитель Мазівської школи, тренер тенісистів Валерій Озаренко. – Подивилися гру майстрів і, таким чином, винагородити найбільш старанних дітей за роботу на тренуваннях…

До слова, юні мазівці, за домовленістю із знаменитими в минулому тенісистами, а нині такими ж знаменитими в Україні тренерам Володимиром Хавкіним та Володимиром Куликом, потренувалися з відомими майстрами з настільного тенісу в Україні – з Олександром Тужиліним (за рейтингом 6 у країні) та Антоном Туром, науйспішнішим молодим тенісистом Сумщини.

– А по суті, треба було дати трохи досвіду гри нашим юним тенісистам, – підкреслив Валерій Озаренко, – у інших умовах та з іншими гравцями… Адже багато «варимось у власному соку», щодня тренуємось удома. Ось цією поїздкою і розбавили свої тренування, а ще й досвід здобули неабиякий Єгор Шульга, Вітя Воробйов та Ілля Тверітінов…

А сьогодні, 23 грудня 2018 року, команда з Мазівки грає на всеукраїнському турнірі, який відбувається в місті Глухов.

Тут змагаються тенісисти з Сумської та Чернігівської областей…

Про цей турнір інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) планує розповісти дещо пізніше.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Пропонуємо читачам БіЖ деякі статті про Мазівську школу з настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade», які були надруковані на сторінках порталу протягом 2018 року…

Тенісисти з села Мазівка, що в Путивльському районі, зіграли перший тур у Всеукраїнській лізі

Іван Житник

15 грудня 2018

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, мазівські тенісисти на чолі зі своїм тренером, учителем Мазівської школи Валерієм Озаренком виступили у Всеукраїнській дитячій лізі з настільного тенісу.

Турнір відбувся у місті Жовква, шо в Львівські області...

Ось що про нього розповів Валерій Озаренко:

«Уперше в житті ми маємо команду в дитячій лізі. Команда «Mazivka-Agrotrade» (Єгор Шульга та Віктор Воробйов) зіграли 1 тур Всеукраїнської ліги. До цього, Мазівка була учасником лише регіональної ліги, та й вік наших спортсменів як правило був трохи «втраченим».

38 команд з усієї України завітали до міста Жовква Львівської області.

4 змагальних дні, більше 35 зіграних зустрічей.

Наш виступ залишив багато корисної інформації, а головне - віру у власні сили.

У попередній групі з 5 команд, були сіяні останніми.

Перемогли команду Рогатина (Івано-Франківська область) і програли командам Нікополь-Кременчук, Львів-Жовква та Бахмут(Донецька область).

4 місце дало право грати лише у 4-му фіналі за місця 25-32.

Там програли лише двічі(Покровську та Чернігову) і мали 5 перемог (Івано-Франківськ-2, Львів, Чернівці, Черкаси-Мармузовичі, с.Кам‘яниця Гута).

Загальний висновок: Ми стали впевненішими у собі. Така кількість перемог, хоч навіть і в 4-му фіналі, дає зрозуміти, що вже наступний тур може мати перед нами завдання потрапити у фінали вище.

27 місце - та позиція, яку можна і цілком реально покращити.

Помилки проаналізували, щодня працюємо! Усім добра!».

На чемпіонаті Сумської області з настільного тенісу тенісисти з Мазівки виграли золото та бронзу

Іван Житник

24 листопада 2018

Сьогодні, 24 листопада 2018 року, завершився чемпіонат Сумської області з настільного тенісу серед вихованців ДЮСШ.

Участь у них взяли й юні тенісисти з села Мазівка, що в Путивльському районі.

У доробку вихованців тренера Валерія Озаренка – золота та бронзові медалі.

Більш детально про успіх мазівських тенісистів інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповість дещо пізніше.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

На чемпіонаті Сумщини з настільного тенісу тенісисти з Мазівки виграли золоту та дві бронзові медалі

Іван Житник

25 листопада 2018

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ повідомляв, що 24 листопада 2018 року завершився чемпіонат Сумської області з настільного тенісу серед вихованців ДЮСШ.

Участь у них взяли й юні тенісисти з села Мазівка, що в Путивльському районі.

У доробку вихованців Валерія Озаренка – золота та бронзові медалі.

–Приємно здивувала Вероніка Климець, – з читачами інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) поділився Валерій Озаренко. – Достойний приклад для книги психології настільного тенісу! Вероніка – це впевнений у собі спортсмен, який має талант і вміє компенсувати недостатню кількість тренувань волею до перемоги, вмінням переломити ситуацію в сеті та психологічною витривалістю (чого поки що дуже не вистачає іншим). Вона – перша, і я вдячний їй за це! Єгор Шульга буквально перед змаганнями захворів, був знесилений, але впевнено виграв групу, і боровся за золото. Далася в знаки проблема гри у захисті, і було важко проти фаворита змагань Андрія Ткаченка з Охтирки. Андрій єдиний із учнів-тенісистів Сумської області перебуває у всеукраїнському рейтингу. Тому в Єгора заслужена і цілком перспективна бронза! Вітя Воробйов вийшов з важкої групи з першого місця, а у фіналі не вистачило досвіду гри з тими ж таки шипами, та не переломив опору Олександра Колимаги – тенісиста з Кролевця. Вітя зайняв третє місце! До слова, минулого року він не був навіть серед шести найкращих тенісистів турніру. У загальному підсумку – цілком непогано, і ми наближаємося до мети. Ще працюватимемо над стабільністю і все буде добре…

До речі, 4 грудня 2018 року, мазівські тенісисти на чолі зі своїм тренером, учителем Мазівської школи Валерієм Озаренком їдуть до Львівської області на перший тур Всеукраїнської дитячої ліги.

Турнір триватиме у місті Жовква з 5 по 9 грудня 2018 року...

Мазівські тенісисти з Чернігівщини повернулися додому з медалями

Іван Житник

29 жовтня 2018

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ детально розповідав про участь у міжнародному турнірі з настільного тенісу «Кубок Роксолани-2018», який відбувся в місті Рогатин, що в Івано-Франківської області, юних тенісистів із села Мазівка з Путивльщини.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ уже розповідав і про те, як Мазівська школа з настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade» готує переможців і призерів різноманітних змагань з настільного тенісу.

БіЖ також анонсував турнір «Осінні барви Коропщини» у місті Короп, що в Чернігівській області.

У ньому теж виступали тенісисти з Мазівки.

Ось що розповів з цього приводу Валерій Озаренко, вчитель Мазівської школи, тренер юних тенісистів:

«Сьогодні команда «Мазівка-АГРОТРЕЙД» була в Чернігівській області на міжобласних змаганнях з настільного тенісу «Осінні барви Коропщини»!

Діти проявили себе з найкращого боку! По-перше, вже більшає емоційних, рівних за майстерністю матчів, в яких треба демонструвати характер. По-друге, видно прогрес у тих, хто не шкодує себе і плідно працює.

Микиті Гончарову та Артему Мазіну трохи забракло майстерності для виходу до фіналу,

Ілля Твєрітінов успішно подолав груповий раунд і посів 7 місце.

Віктор Воробйов має 5 місце, проте у рівних поєдтгках демонстрував волю до перемоги (чим особисто мене дуже порадував). Боровся з авторитетними суперниками на рівних.

Єгор Шульга прогнозовано вийшов до фіналу, причому здолав у групі всіх і зайняв перший рядок. У заключній стадії боровся із фаворитами, мав шанси, але підійшов до вирішального туру вже лише з шансами на 3 сходинку змагань.

Суперником став господар турніру, частий суперник Єгора – коропчанин Євген Бугай.

Початок першого сету 0:5 не на нашу користь вселив сумніви щодо медальних надій.

Активна вболівальницька підтримка батьків та земляків суперника лишала ще менше шансів.

Проте... Єгор проявив характер!

Відігрався у першому сеті з вимушеної фори -5 і переміг «на балансі».

У другому ж, уключилася психологія, віддамо належне нашому чемпіону, ініціативи не віддав, то ж маємо БРОНЗУ!

Цьогорічні 500 годин тренувань починають давати результати.

Чергову медаль у скарбничку команди принесла Veronika Klimets, цього разу бронза.

Традиційно у захопленні від діяльності Коропської спортивної громади, для нас ВИ - постійний орієнтир!

Володимир Лучко – просто ТОП рівень оперативності, актуальності та ставлення до розвитку спорту!».

Зауважимо, що попереду у тазівських тенісистів нові всеукраїнські та обласний турніри – чемпіонат Сумщини та перший тур Всеукраїнської дитячої ліги…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) бажає їм і їх тренеру Валерію Озаренку нових спортивних досягнень!

Тенісисти з Путивльщини виступили на міжнародному турнірі «Кубок Роксолани-2018»

Іван Житник

17 жовтня 2018

Участь у міжнародному турнірі з настільного тенісу «Кубок Роксолани-2018», який відбувся в місті Рогатин, що в Івано-Франківської області, взяли юні тенісисти села Мазівка з Путивльщини.

«Близько 200 дітей з України та Молдови. Єгор Шульга вийшов до першого фіналу, де поки що чіплявся лише за десятку. Вітя Воробйов був 3-м у групі, де двоє виходили до фіналу», – повідомив вчитель Мазівської школи, тренер Валерій Озаренко.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ уже розповідав про те, як Мазівська школа з настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade» готує переможців і призерів різноманітних змагань з настільного тенісу.

А попереду в мазівців нові всеукраїнські та обласний турніри – «Осінні барви Коропщини» у місті Короп (на світлині), що в Чернігівській області, чемпіонат Сумщини та перший тур Всеукраїнської дитячої ліги…

Тенісисти Мазівки грали на міжнародному турнірі «Кубок Роксолани-2018» (відео)

Іван Житник

17 жовтня 2018

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ повідомляв, що участь у міжнародному турнірі з настільного тенісу «Кубок Роксолани-2018», який відбувся в місті Рогатин, що в Івано-Франківської області, взяли юні тенісисти села Мазівка з Путивльщини.

До слова, Мазівська школа з настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade» (тренер Валерій Озаренко) підготувала вже чимало переможців і призерів різноманітних змагань з настільного тенісу.

Тенісисти з Путивльщини зіграли на міжнародному турнірі «Кубок Роксолани-2018»

Іван Житник

17 жовтня 2018

Участь у міжнародному турнірі з настільного тенісу «Кубок Роксолани-2018», який відбувся в місті Рогатин, що в Івано-Франківської області, взяли юні тенісисти села Мазівка з Путивльщини. «Близько 200 дітей з України та Молдови. Єгор Шульга вийшов до першого фіналу, де поки що чіплявся лише за десятку. Вітя Воробйов був 3-м у групі, де двоє виходили до фіналу», – повідомив вчитель Мазівської школи, тренер Валерій Озаренко.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ уже розповідав про те, як Мазівська школа з настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade» готує переможців і призерів різноманітних змагань з настільного тенісу.

А попереду в мазівців нові всеукраїнські та обласний турніри – «Осінні барви Коропщини» у місті Короп (на світлині), що в Чернігівській області, чемпіонат Сумщини та перший тур Всеукраїнської дитячої ліги…

Мазівська школа з настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade» виховує чемпіонів

Іван Житник

28 травня 2018

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ неодноразово писав про успіхи тенісистів із невеличкого села Мазівка, що в Путивльському районі.

«Наша суббота, 26 травня, пройшла у м. Кролевець. Турнір з настільного тенісу тут справа регулярна і дуже корисна для наших вихованців. Цього разу нас було відчутно менше, але якість не постраждала. Усі достойно боролися, приємно, що лідери за кількістю годин тренування відчутно додають. Вітя вже увійшов до фіналу, де навіть мав одну перемогу (власне, міг і більше, але поки брак досвіду). Єгор - перше місце! Місяць тому був другим, цього разу – переміг! Звичайно ж, усі наші дії підтримуються Агротрейдом Agrotrade ТОВ «Агріпорт-Норд «ТОВ «Мир-12», тому висловлюємо велику вдячність! Загалом школа настільного тенісу «Mazivka Table Tennis School Agrotrade» вже має перші відчутні поштовхи ефективності, а теплі часи року завжди були викликом для системної роботи дітей на тренуваннях. Цьогоріч ми не збавляємо обертів та маємо амбітні плани! Дякуємо батькам і тим, хто за нас вболіває! Усім добра», – повідомляє вчитель Мазівської школи, тренер Валерій Озаренко.

Нагадаємо, що мазівські тенісисти грали на міжнародному турнірі з настільного тенісу «LIRS-Open», який у лютому 2018 року відбувся у місті Жовква Львівської області.

Тенісисти із Сумщини грали на міжнародному турнірі «LIRS-Open» з настільного тенісу

Іван Житник

24 лютого 2018

Як розповідав БіЖ у розділі «СПОРТ», юні спортсмени з села Мазівка, що в Путивльському районі, постійно беруть участь у турнірах з настільного тенісу, які відбуваються на Путивльщині та Сумщині.

І нерідко виграють їх, або ж стають на них призерами.

І ось вони вперше взяли участь у міжнародних змаганнях.

Мазівські тенісисти грали на міжнародному турнірі з настільного тенісу «LIRS-Open», який пройшов у місті Жовква Львівської області.

І хоча вони не вибороли високих місць, але набули неабиякого досвіду, виступаючи в таких престижних змаганнях…

Тенісисти з Мазівки зіграють на міжнародному турнірі з настільного тенісу «LIRS-Open»

Іван Житник

17 лютого 2018

Юні тенісисти з села Мазівка, що в Путивльському районі, постійно беруть участь у турнірах з настільного тенісу, які відбуваються на Путивльщині та Сумщині. І нерідко виграють їх, або ж стають на них призерами (на світлині).

І ось тепер…

Повідомляє вчитель Мазівської школи Валерій Озаренко:

«Завтра вирушаємо до міста Жовква Львівської області на міжнародний дитячий турнір з настільного тенісу «LIRS-Open»!

Це перша подібна поїздка для нашого нового молодого тенісного покоління, на жаль, декого скосила хвороба. Проте поїздка важлива з психологічної точки зору навіть для тих, хто не поїде.

Формою екіпірувала наших дітей компанія «Агротрейд», а особисто Володимир Воронов усіляко підтримує наших спортсменів!

Цього разу Агротрейдом було оплачено поїздку для рекордсмена за часом тренувань – Єгора Шульги (більше 20 годин в тиждень)!

Без такої допомоги робити кроки до перемог набагато важче!

Постійну увагу відчуваємо від Євгена Южакова (Євген Южаков є головою Путивльської районної ради – БіЖ). Євген Іванович посприяв нам у тому, аби мати сувеніри Путивльського району для колег з інших областей, а може й країн!

Словом, ми вдячні всім нашим друзям за підтримку, батькам за віру в дітей та долі за можливості!

З поїздки матимемо відео! Усім добра!».

Ці та інші матеріали про талановитих тенісистів із села Мазівка читачі БіЖ можуть поситати в розділі СПОРТ та переглянути відео в розділі ВІДЕО...

На світлині: Олександр Тужилін, гравець збірної України з настільного тенісу з юними тенісистами з Мазівки.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.