Буринських юних борців та боксерів вітали з Днем Святого Миколая

А привітала їх громадська організація «Спортивний клуб «Буринь».

Вихованцям Буринської ДЮСШ секцій боксу та греко-римської боротьби, бажали, в першу чергу, здоров'я, успіхів в спорті та у навчанні, нових перемог.

Про вагомі перемоги юних спортсменів регулярно розповідає інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ.

...У місті Шостка відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам'яті майстра спорту, тренера Галича А.М.

У представницькому турнірі взяли участь борці з Києва та міст і районів Сумщини.

На найвищу сходинку – чемпіонський п’єдестал – зійшов Давід Гніденко.

І хоча він виступав у значно ваговішій від своєї категорії, а саме у категорії до 53 кілограмів 2008-2009 років народження, Давід став переможцем.

Відзначимо, що він виступає, зазвичай, у категоріях до 38 кілограмів у віковій групі 2008-2009 років народження, або до 42 кілограмів 2009-2008 років народження. С рібні нагороди завоювали: Шевченко Рома у категорії до 19 кілограмів 2010-2011 років народження, Ковєрсун Ярослав у категорії до 29 кілограмів 2010-2011 років народження та Капітоненко Антон у категорії до 100 кілограмів 2004-2005 років народження.

До слова, Антон у дуже напруженій фінальній сутичці поступився з мінімальним рахунком 2:3 сумському спортсмену.

Є в Буринської команди і три бронзові нагороди. Їх вибороли Костів Влад у категорії до 25 кілограмів 2008-2009 років народження, Жуков Артем у категорії до 29 кілограмів 2006-2007 років народження і Чубенко Володимир у категорії до 57 кілограмів 2004-2005 років народження.

Таким чином, у загальному заліку вихованці Буринської ДЮСШ завоювали 7 медалей.

До складу команди входило 9 спортсменів. І всі вони виступили прекрасно, проявили себе з найкращого боку.

Хоча, звичайно, ще є над чим працювати і куди розвиватись, щоб постійно завойовувати високі місця на різноманітних турнірах.

Підготували команду тренер Венідіктов В'ячеслав та помічник тренера Нечипоренко Артем.

Буринські боксери змагалися на відкритому турнірі Путивльщини з боксу.

Участь у ньому взяли боксери з Сум, Глухова, Новгород-Сіверська, Путивля, Ромнів, Лебедина, Тростянця, Конотопа, Білопілля, Шостки та Буринської ДЮСШ.

Богдан Гуценко виступав у категорії 52 кілограми 2003 року народження.

А Дмитро Годовасенко змагався у категорії 34 кілограми 2007 року народження.

Обидва провели технічні та видовищні бої.

І в підсумку стали чемпіонами турніру.

Також буринська команда мала надію ще на одного боксера – Миколу Крючкова, 2003 року народження.

Він грунтовно і старанно тренувався, демонстрував прекрасні результати під час спарингових боїв.

Та, на жаль, перед турніром захворів...

Нині вже Микола Крючков тренується. І разом з своїми друзями приймав святкові вітання…

До речі, з усіх турнірів всеукраїнського та обласного рівнів, в яких брали участь борці та боксери, вони поверталися до Бурині завжди з медалями різних гатунків…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: юні спортсмени – гордість Бурині.

Фото Володимира Гніденка.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.