У Ромнах понад 300 юних спортсменів змагалися на Всеукраїнському відкритому турнірі з дзюдо

Ще кілька років тому мало хто знав про існування Громадської організації «Серця кіборгів».

Тепер про її діяльність знають в Україні.

Адже на її рахунку багато корисних справ.

Про добрі справи громадської організації на своїх сторінках розповідає й інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

У Ромнах відбувся представницький Всеукраїнський турнір з боротьби дзюдо…

Утім, ось що про нього на своїй сторінці в facebook повідав Анатолій Свирид, голова ГО «Серця кіборгів»:

«Кілька років тому ми починали як маленька, нікому невідома громадська організація. У нас не було нічого, окрім величезного бажання робити добро і допомагати людям. Тоді я й не міг мріяти, що усього через три роки буду долучатись до організації величезних заходів та зможу дарувати радість сотням дітлахів.

Щойно завершився Всеукраїнський відкритий турнір з боротьби Дзюдо, в якому взяли участь понад 300 маленьких спортсменів.

Неймовірно тішить, що серед учасників було дуже багато дівчат. Вже незабаром вони підростуть та доведуть усьому світові, що наші дівчата не тільки найгарніші, а й найсильніші! Живий доказ тому - Аня Охрименко, якій ми кілька тижнів тому допомогли взяти участь у Чемпіонаті Світу по самбо у Сербії, звідки вона привезла 3-є призове місце!!!

Наші діти дуже талановиті. Мабуть, не можна так казати, але мені здається, що найталановитіші у світі! Для них хочеться робити все більше й більше, головне, щоб вистачило сил!

Велика шана та подяка усім тим, хто причетний до організації цього турніру, ви неймовірні! У такі моменти розумієш, що об’єднавши зусилля ми зможемо зрушити гори і у нас точно все вийде!».

Світлина Наталії Лаврової.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.