Вища ліга АФС: у 6 турі ФК «Гранум» (Сніжки) грає з командою «Сервіс Люкс» (Суми), одноосібним лідером чемпіонату

Сьогодні,у суботу, 15 грудня 2018 року, в спортивному комплексі Інституту фізкультури СДПУ імені А.С.Макаренка пройдуть матчі шостого туру Вищої ліги зимового чемпіонату АФС.

О 17 годині 30 хвилин розпочнеться гра між ФК «Гранум» (Сніжки) та командою «Сервіс Люкс» (Суми).

Безсумнівно, це центральний матч туру.

Так вже вийшло, що у «перевізників», згідно з календарем, слідом йдуть два дуже важливих матчу з головними конкурентами в боротьбі за чемпіонство.

З «Динамо» команда Катериніна впоралася, і ось зараз настала черга грати з «Гранумом». Так-так, ми дійсно вважаємо цей колектив реальним претендентом на перемогу у Вищій лізі.

До того ж, підопічні Олександра Даценко, на нашу скромну думку, входять в число тих небагатьох суперників, які здатні грати з «перевізниками» на зустрічних курсах, не віддаючи їм ініціативу.

Підбір виконавців цілком дозволяє сніжківцям грати в свою гру, а не підлаштовуватися під когось.

У плані досвіду перевага в даному поєдинку, природно, буде на боці «Сервіс Люкс».

Та й воротарська позиція у «зелено-білих» викликає менше питань. Точніше, зовсім не викликає.

Але дуже важливий тут буде фактор першого гола.

Хто його заб'є, той і отримає дуже серйозну перевагу.

О 18 годині 30 хвилин на майданчик вийдуть сумські команди «Динамо» й «International», повідомляє Прес-служба АФС.

Після поразки тижневої давнини, яка стало для «Динамо» першою в сезоні, команді Олександра Коваленко потрібно терміново повертатися до переможного ритму.

Не доводиться сумніватися, що «динамівці» будуть робити все можливе для того, щоб усвідомлене пониження в класі принесло їм трофей, а не минуло, так би мовити, безслідно.

Зараз головним завданням для них є наполегливе переслідування крманди «Сервіс Люкс».

Шанс взяти у головного конкурента реванш у них ще буде.

Та й без того попереду ще тривалий сезон.

Дивишся, і «перевізники» ще десь оступляться.

До чого ми все це?

Та до того, що в матчах з командами рівня «International» «Динамо» просто необхідно брати свої «чергові» очки.

І, відверто кажучи, складно уявити, що може перешкодити їм це зробити.

О 19 годині 30 хвилин стартує гра між сумськими командами «СумДУ-Барса» та «Sagacitas».

Дуже цікавим і непередбачуваним обіцяє бути поєдинок.

Незважаючи на те, що юні виконавці «СумДУ-Барси» поступаються практично всім командам Вищої ліги в досвіді, виглядає цей колектив досить симпатично.

Та й шість очок після п'яти зіграних матчів - досить таки непоганий показник для них.

«Sagacitas» поки йде за своїм «бронзовим» графіком.

Команда не стрибає вище голови, але свої обов'язкові або, як було сказано трохи вище, «чергові» очки бере поки стабільно.

Дуже уважними в цій грі потрібно бути лідерам «благодійників» Олександру Рекуненку і Вадиму Півненку, які зараз опинилися під загрозою дискваліфікації.

Для обох наступна жовта картка буде критичною, а, з огляду на те, що в сьомому турі «Sagacitas» належить зіграти з «Динамо», втрачати таких важливих виконавців буде вкрай небажано.

Світлина сайту futsal-sumy.in.ua

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.