У Бурині завершуються роботи першої черги будівництва футбольного майданчику зі штучним покриттям

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) першим у Бурині на своїх сторінках узимку 2016 року порушив тему будівництва футбольного майданчику зі штучним покриттям у Буринському Павловському міському парку.

Відтоді минуло майже три роки.

Проте БіЖ цю тему постійно тримав і тримає на контролі.

І нині на своїх сторінках регулярно розповідає про спортивну новобудову в Бурині.

Пропонуємо читачам інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) статтю, надруковану на офіційному сайті Буринської міської ради:

«Як було зазначено Буринським міським головою Віктором Ладухою у своєму звіті перед територіальною громадою, який відбувся минулого тижня, підходить до завершального етапу будівництво майданчика зі штучним покриттям у міському парку.

На сьогодні проведені всі необхідні інженерні комунікації, підключено освітлення, на завершальному етапі встановлення огорожі. Залишається виконати роботи з монтажу штучного покриття (трави) та облагороджування майданчика.

Ще з весни 2016 року розпочались розмови про створення такого спортивного майданчика.

І ряд колишніх керівників органів місцевого самоврядування, виконавчих органів влади, депутатів-представників різних політичних сил та інші «активні діячі» долучали свої прізвища до списку ініціаторів його будівництва.

Тому міська рада із подякою сприйме від усіх цих людей спонсорську підтримку, яка допоможе привести у охайний вигляд прилеглу територію біля нового майданчика.

Завдяки нашій спільній праці жителі громади та її гості зможуть приділяти якомога більше часу для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально і націлює на перемоги у житті».

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.