Команди з Бурині успішно виступили у Недригайлові на волейбольному турнірі пам’яті Миколи Маслака

1 грудня 2018 року на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», Недригайлівської школи та Коровинської ЗОШ відбувся традиційний відкритий турнір з волейболу пам’яті Маслака Миколи Михайловича.

Участь у ньому взяли 11 жіночих, 9 чоловічих та 4 ветеранських команд з міст та районів Сумщини.

–Буринщину на ньому представляли дві команди, – сказав у екслюзивному інтерв’ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) тренер жіночої команди Валерій Перепелиця, – команда «Ветеран» та команда волейболісток Буринської ЗОШ №3…

–І як виступили?

–Досить успішно… Буринські ветерани стали переможцями турніру, а дівчата у своїй групі зайняли друге місце. Проте, за положенням до фіналу виходили тільки переможці груп…

Зауважимо, що буринчанки за перше місце в групі поступилися тільки дуже сильним та досвідченим волейболісткам з Ямполя, які у підсумку вибороли друге місце на турнірі.

А перемогу здобули волейболістки з Шостки.

На третій позиції зупинилася команда з Путивля.

Серед чоловіків перемогу святкували теж шосткинці…

У середу,5 грудня 2018 року, буринські волейболістки продовжуть грати у відкритій першості міста Путивль.

Вони зіграють з командами «Сейм» (Пуивль) та юр'ївськими волейболістками.

А допомогу на недригайлівський волейбольний турнір буринським командам надали громадська організація «Спортивний клуб «Буринь» та Буринська районна державна адміністрація.

...До слова, Микола Михайлович Маслак – відома людина не тільки на Недригайлівщині, а й Сумщині та Україні.

Усе своє життя займався спортом – футболом, волейболом, настільним тенісом, де досяг значних успіхів.

Також він тренував волейбольні команди Недригайлова, які ставали переможцями та призерами різноманітних турнірів та чемпіонатів.

На жаль, кілька років тому Миколи Михайловича Маслака не стало…

На світлині: Валерій Перепелиця з своїми вихованками-волейболістками.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.