Вадима Счастливцева, уже відомого в Україні футболіста, вихованця Путивльської ДЮСШ, довічно дискваліфікували…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ розповідав, що У ПФК «Суми» на перегляді перебував колишній захисник ФК «Олімпік» (Донецьк) Вадим Счастливцев.

Він у минулому сезоні дебютував за «олімпіківців» у матчі Прем’єр-ліги проти команди ФК «Олександрія».

Вадим також грав за харківський «Геліос», «Авангард» Краматорськ та збірну команду України (U-19).

Відзначимо, що Вадим Счастливцев народився у Путивлі 18 квітня 1998 року.

У місцевій ДЮСШ його тренував Микола Дружинін.

І ось надійшла неприємна новина. Апеляційний комітет Федерації футболу України відсторонив відразу шістьох колишніх гравців донецького «Олімпіка», які брали участь у договірних матчах.

Усі футболісти, у тому числі двоє, які грали в цьому сезоні за ПФК «Суми», отримали довічну дискваліфікацію через те, що були причетні до «договірняків».

Таке суворе покарання АК ФФУ отримали Назар Единак (нині – третя Ліга Польщі), Вадим Счастливцев ( «Авангард» Краматорськ), Владислав Пісковий, Артем Козлов, Лука Надирадзе (обидва – ПФК «Суми») і Богдан Степаненко ( «Буковина» Чернівці), повідомив сайт footballhub.

Є і ще одна не дуже приємна звістка.

Комітет з етики та чесної гри Федерації футболу України передав на розгляд в Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ справу ПФК «Суми».

Комітетом було направлено в КДК ФФУ матеріали перевірок можливих маніпуляцій результатами матчів в українському футболі.

Одна зі справ стосується результатів розгляду та перевірки інформації про можливі порушення Кодексу етики і чесної гри ПФК «Суми» Суми, в якому клуб і пов’язані з ним особи підозрюються в маніпулюванні результатами не менше двадцяти матчів протягом останніх сезонів.

КДК ФФУ почне розгляд зазначених справ наступного тижня, повідомляє сайт ФФУ.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.