Олександр Усик, який має родинні корені в Тернах, що на Сумщині, нокаутував англійця Тоні Белью

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ повідомляв, що абсолютний чемпіон світу з боксу у першій важкій вазі Олександр Усик має родинні корені в смт Терни Недригайлівського району, що на Сумщині.

І жителі Сумщини та Чернігівщини повинні знати і гордитися, що в цих областях є родинні корені абсолютного чемпіона світу з боксу у першій важкій вазі Олекасандра Усика...

– Батьки. Хто ці найближчі люди? Давно телефонував їм востаннє?

– Матуся моя люба, яку я люблю і обожнюю, – вона була найстаршою з 8 дітей в сім'ї. Ну і, як перша, за усіма наглядала, і була головною помічницею у всьому. У Чернігівській області народилася, але в 15 років поїхала до Крим до тітки, там і залишилася. Батько народився в Сумській області, село Терни. Був в «Афгані». Працював потім в охороні, на будівництві. Все уміє. Зараз вони живуть у мами на батьківщині, на Чернігівщині. Допоміг їм купити будинок, а сам залишився в Криму. Дзвоню додому щодня.

Про це сказав Олександр Усик в інтерв’ю журналу «Ринг» ще в 2009 році…

На жаль, старшого Олександра Усика уже немає на цьому світі...

Сьогодні вночі, 11 листопада 2018 року, український боксер провів бій з британцем Тоні Белью – на кону були всі пояси WBA, WBC, IBF і WBO.

У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександр Усик переміг нокаутом британця Тоні Белью.

...Бій боксери розпочали досить обережно.

Правда, наприкінці першого раунду Тоні діяв більш активніше.

Свою активність він продовжив і в другому раунді.

Олександр Усик активізувався контратаками в наступному раунді.

Проте Тоні досить добре захищався...

А фатальним для нього став восьмий раунд.

Олександ наніс серію ударів, які й відправили Тоні Белью в нокаут. Англієць упав на ринг, намагаючись хоч якось підвестися.

Та було видно, що це йому вже майже не під силу…

І суддя зупинив бій.

Цікавий такий факт. До цієї рокової хвилини для Тоні Белью, Олександр Усик програвав йому за очками.

Отже, відправивши суперника на ринг, Олександр Усик захистив титули WBC, WBO, IBF і WBА, і отримав пояс авторитетного журналу The Ring.

«Я зробив, що міг і віддав усього себе. Усик – великий чемпіон. Він чесно переміг, у мене немає ніяких пояснень. Олександр – найвеличніша людина, з якою мені коли-небудь доводилося ділити ринг. Тільки кращий з кращих знайде спосіб перемогти його», – зауважив після бою Тоні Белью.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.