У Бурині триває будівництво футбольного майданчику зі штучним покриттям

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) першим у Бурині на своїх сторінках порушив тему будівництва футбольного майданчику зі штучним покриттям у Буринському Павловському міському парку.

Це було кілька років тому…

У ці листопадові дні будівництвом футбольного майданчику зі штучним покриттям триває.

Закладається основа під подальше покладання штучне покриття (на світлині).

Роботи веде відома київська компанія «Спорт.іn».

Зауважимо, що з міського бюджету для зведення майданчику виділено 336 тисяч 543 гривні.

Кошти в сумі 1 мільйон 893 тисячі 477 гривень надійшли від Державного фонду регіонального розвитку.

На 18 сесії Сумської обласної ради депутати проголосували за депутатський запит щодо виділення ще близько 5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що попереднього року жодної копійки ДФРР не було використано, бо будівництво майданчику так і не розпочалося.

І до переліку недозавершених інвестиційних проектів, по яких є залишки коштів, та фінансування яке повинно було тривати у 2018 році, занесли і спортивний майданчик у міському парку із встановленням штучного покриття.

Підкреслимо, що це питання було вирішено в лютому 2018 року на засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради, депутат Сумської обласної ради по виборчому округу №4, до якого входять місто Буринь та частина Буринського району, на ньому зумів переконати членів даної комісії, що міні-стадіон зі штучним покриттям необхідний для Бурині.

Адже тут є здібні юні футболісти, талановита молодь.

А команди на різноманітних турнірах обласного та всеукраїнського рівня займають високі місця, про що на своїх сторінках регулярно розповідає інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

Відзначимо й активність нинішніх керівників Буринської міської ради.

Вони теж доклали і нині докладають чимало зусиль, щоб футбольний майданчик у Павловському міському парку був збудований…

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.