Буринські борці на міжнародному турнірі в Конотопі завоювали золоту, срібну і 5 бронзових медалей

У місті Конотоп відбувся відкритий міжнародний турнір міста з греко-римської боротьби, присвячений Дню захисника України «Золота осінь – 2018».

У змаганнях узяли участь команди Сумської області та борці з Німеччини.

Прекрасно на них виступили вихованці Буринської дитячо-юнацької спортивної школи.

До Бурині вони повернулися з золотою, срібною та 5 бронзовими медалями.

Зокрема, Пономаренко Богдан у категорії до 41 кілограма (2006-2007 року народження) став чемпіоном.

Чубенко Володимир у ваговій категорії до 52 кілограмів (2004-2005 роки народження) завоював срібну медаль.

А бронзові медалі вибороли – Гніденко Давід в категорії до 42 кілограмів (2008-2009 роки народження), Мельник Станіслав в категорії до 52 кілограмів (2004-2005 роки народження), Ковєрсун Ярослав до 27 кілограмів (2010-2011 роки народження), Ткаченко Даніл до 47 кілограмів (2008-2009 роки народження), Шевченко Роман до 19 кілограмів (2010-2011 років народження).

У цих перемогах є велика заслуга тренера Артема Нечипоренка. Адже він підготував таких прекрасних юних буринських борців.

А всебічну організаційну підтримку для чудового виступу на престижних змаганнях надали громадська організація «Спортивний клуб «Буринь», СВК «Базис +», завод СОМ, ФГ «Талісман - 3», СФГ «Степок», директор Буринської ДЮСШ Фінцева Світлана.

Підтримали юних спортсменів і вболівальники.

Світлина Володимира Гніденка.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.