Завершився чемпіонат Недригайлівщини з футболу: 1. ФК «Недригайлів» 2. ФК «Коровинці» 3. ФК «Космос» (Терни)

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ регулярно висвітлював хід чемпіонату Недригалівського району з футболу.

У селі Іваниця відбувся заключний матч відкритого чемпіонату Недригайлівського району 2018 року з футболу.

Місцева команда приймала на своєму полі ФК «Недригайлів».

Слід зауважити, що це був перенесений матч, який мав відбутися ще 1 липня 2018 року, але через ряд причин був відкладений за згодою обох команд-учасниць.

Варто відзначити й принципову важливість результату цього поєдинку.

Адже програвши його, недригайлівці втрачали шанси на здобуття чемпіонського звання 2018 року року. І тоді б чемпіоном став би ФК «Коровинці».

І ще такий факт. І гравці обох команд, і їх уболівальники добре пам’ятали аналогічний матч минулорічного чемпіонату, коли саме іваничани позбавили недригайлівців останнього шансу на чемпіонство.

Від початку гри футболісти радували вболівальників своїх команд безліччю цікавих т гострих моментів.

Команді ФК «Недригайлів» вдалося в першому таймі здобути хоча й хитку, але все ж таки перевагу в грі.

Першого гола в ворота команди ФК «Іваниця» забив Владислав Таранченко.

Дещо згодом, вже у другому таймі, він подвоїв свій результат, а потім зробив і «хет-трик», ще раз підтвердивши своє реноме одного з кращих бомбардирів сезону.

Фортуна цього разу посміхнулася гравцям команди гостей. У другому таймі їм вдалося остаточно захопити ігрову ініціативу й закріпити свій успіх.

До закінчення матчу недригайлівцям ще тричі вдалося порадувати своїх уболівальників голами у ворота суперника: спершу Курило Ігор забив гола, а потім і Курило Владислав повторив досягнення свого старшого брата. Останнього в цій грі гола, шостого, іваничанам забив граючий тренер і наставник молодих гравців недригайлівської команди Єлец Вадим.

Та слід також відзначити, що глядачів вразила чудова гра голкіпера команди ФК «Іваниця» Валерія Зимогляда.

Валерій не раз рятував ворота своєї команди, здавалося б, у безнадійних ситуаціях і «зривав» численні аплодисменти вболівальників…

Ось як виглядає підсумкова турнірна таблиця чемпіонату Недригайлівщини з футболу в 2018 році, яка опублікована на офіційному сайті ФФС:

  1. ФК «Недригайлів» 12 10 0 2 50-15 30

  2. ФК «Коровинці» 12 9 0 3 35-13 27

  3. ФК «Космос» (Терни) 12 8 0 4 42-25 24

  4. ФК «Вільшана» 12 4 3 5 24-28 15

  5. ФК «Олімпік» (Недригайлів) 12 3 2 7 18-26 11

  6. ФК «Іваниця» 12 2 3 7 15-27 9

  7. ФК «Хоружівка-Кулішівка» 12 1 2 9 13-63 5

Примітка: перша колонка – місце, друга – назва команди, третя – кількість проведених ігор, четверта – перемоги, п’ята – нічиї, шоста – поразки, сьома – різниця забитих і пропущених м’ячів, восьма – набрані очки.

Для інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) не зрозумілою залишилася ситуація навколо так і не зіграного матчу між командами ФК «Іваниця» та ФК «Космос».

Спочатку він не відбувся. Потім його начебто перенесли. А в підсумку ФК «Іваниця» була зараховано перемога?

Нагадаємо, що Кубок Недригайлівщини з футболу сезону 2018 року вигрв ФК «Космос» (Терни).

Про що детально на своїх сторінках розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

На світлині: грають команди ФК «Іваниця» та ФК «Недригайлів».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.