У Бурині нарешті відбувся матч з великого футболу

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, 08 вересня 2018 року, в суботу, на Буринському міському стадіоні «Урожай» відбулися заходи, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

Протягом дня змагалися легкоатлети, волейболісти та волейболістки, команди юних футболістів.

Усіх присутніх на святі краси та сили вітали юні аматори сцени – учасники художньої самодіяльності Буринського районного будинку культури та учні Буринської дитячої школи мистецтв.

Відзначено кращих спортсменів Буринської міької об’єднаної територіальної громади та Буринського району.

Спортивне дійство проходило при сприянні сектору з питань молоді та спорту Буринської районної державної адміністрації (завідувач Олексій Яровий) і сектору з питань молоді та спорту управління освіти, молоді, спорту, культури, туризму Буринської міської ради (завідувач Ярослав Романчук).

Також відбувся матч між командами «Колос» з Бурині (володар Кубка Сумської області 2008 року) і ФК «Ветеран» з Недригайлова (чемпіон Сумшини з футболу серед ветеранських команд 40 і старші та фіналіста нинішнього сезону).

Напередодні поєдинку гравцям команди «Колос» (Буринь) було подаровано форму, яку для них придбали Андрій Гусак, депутат Буринської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, та Анатолій Распутько, депутат Буринської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка.

У ній буринські ветерани-футболісти і вийшли на гру, у якій перемогли з рахунком 4:1.

Заради справедливості відзначимо, що недригайлівські ветерани були значно старші за своїх опонентів.

А їхньому капітану Володимиру Псарьову днями виповниться 61 рік.

До слова, іменинник з команди «Колос» В’ячеслав Привалов від недригайлівських ветеранів у подарунок отримав футбольного м’яча, який вручив йому граючий тренер Юрій Сердюк.

До речі, матч на Буринському стадіоні «Урожай» став першим поєдинком великого футболу у Бурині.

Адже чемпіонат Буринщини в нинішньому році не проводиться.

І уболівальники, безсумнівно, заскучали за грою на зеленому полі…

Сьогодні, 09 вересня 2018 року, у ці хвилини команда ФК «Ветеран»(Недригайлів) грає на першість Сумщини з футболу у «Фіналі чотирьох» серед ветеранських команд 40 років і старші.

Про цей турнір інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) розповість дещо пізніше.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Світлина Юрія Середи.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.