Футболісти з Бурині завоювали «срібло» в Глухові

У місті Глухів відбувся відкритий турнір з футболу «Гетьманська столиця» серед юнаків 2007-2008 років народження.

У ньому взяли участь чотири команди – ДЮСШ 2007 рік народження (Глухів), ДЮСШ 2008 рік народження (Глухів), «Спартак» (Глухів) та ДЮСШ (Буринь).

Турнір відбувався по коловій системі – 2 тайми по 15 хвилин.

– Ми готувалися до цього турніру, – зауважив у ексклюзивному інтерв'ю інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) тренер команди Роман Кондрух. – Провели вже чотири насичених тренування. Тому хлопчаки вже мали досить непогану фізичну форму…

І це підтвердили результати матчів юних буринчан. І хоча в першому матчі вони й поступилися з рахунком 0:3 старшим на рік глухівчанам – команді ДЮСШ 2007 рік народження, у двох наступних поєдинках перемогли.

Спочатку обіграли команду з рахунком 1:0 (голом відзначився Максим Кочубей) ДЮСШ 2008 рік народження (Глухів), потім вийшли переможцями і у матчі з глухівським «Спартаком» – 2:0.

У цій грі знову відзначився Максим Кочубей. Інший гол до свого доробку записав Нікіта Марусенко.

Цікавим виявився матч між двома глухівськими командами – ДЮСШ 2007 рік народження та ДЮСШ 2008 рік народження.

Молодші футболісти здивували навіть спеціалістів і уболівальників, бо повели в рахунку 2:0.

Коли б вони перемогли, то три команди мали б у своєму активі по 6 очок. І тоді б довелося визначити переможця турніру за забитими та пропущеними м’ячами.

Та до цього справа не дійшла. Старші й більш досвідченіші глухівчани все ж таки переграли своїх менших земляків з рахунком 3:2.

У підсумку з 9 очками вони й виграли основний приз – Кубок з футболу «Гетьманська столиця».

Срібні медалі завоювали «дюсощовці» з Бурині. Вони набрали 6 очок.

На третій сходинці розташувалися футболісти ДЮСШ 2008 рік народження (Глухів)– 3 очка, на четвертій позиції – «Спартак» (Глухів) без набраних очок.

Переможець отримав Кубок, медалі та грамоту, призери нагороджені медалями та грамотами.

Також всі команди поласували смачними тортами…

Тепер на футболістів з Бурині, за словами Романа Кондруха, чекають інші не менш насичені турніри.

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

На світлині: юні футболісти команди ДЮСШ (Буринь) та їх тренер Роман Кондрух на турнірі з футболу «Гетьманська столиця» у місті Глухів.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.