Вища ліга чемпіонату Сумщини з футболу. 8 тур: ФК «Гранум» (Сніжки) поступився ФК «Вікторія» (Миколаївка)

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ постійно розповідає про хід чемпіонату з футболу у Вищій лізі Сумщини.

Він також повідомляв, шо сьогодні, 14 липня 2018 року, в суботу, відбуаються матчі 8 туру у Вищій лізі чемпіонату області з футболу.

Зокрема, у Миколаївці, що в Білопільському районі, ФК «Гранум» (Сніжки) зіграв проти місцевого ФК «Вікторія».

Відзначимо, що миколаївці нинішнього футбольного сезону стали чемпіонами України з футболу серед аматорських команд, а незабаром гратимуть на Кубок України проти тернопільської «Ниви». Матч відбудеться о 17 годині 18 липня 2018 року на миколаївському стадіоні.

ФК «Вікторія» нині очолює турнірну таблицю чемпіонату Сумщини у Вищій лізі.

Отож, сьогодні «гранумцям» довелося досить не легко грати проти найкращої команди Сумської області.

Футболісти «Вікторії» домінували на зеленому полі. Про що засвідчує й рахунок гри – 5:0 на їх користь.

Трьома забитими м’ячами в цьому матчі відзначився нападник господарів Вячеслав Шевченко. Також забили по м’ячу Владислав Середа та Вячеслав Акімов.

Нагадаємо, що ФК «Гранум» перший сезон грає у Вищій лізі чемпіонату Сумщини.

Команді, безперечно, поки що не вистачає досвіду.

Проте це, як мовиться, справа часу…

Подаємо результати інших матчів 8 туру.

ФК «LS Group» (Верхня Сироватка)- ФК «Тулиголовець» - 10:0

ФК «Шостка» - «Молодь Роменщини-Альянс-2» (Ромни) - 1:0

ФК ТОВ «Велетень» (Глухів)- ФК «Тростянець» - 2:0

ФК «Альянс» (Липова Долина)- ФК «Кролевець» - 4:0

Фото ФК «Вікторія».


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.