Чемпіонат Недригайлівщини з футболу: ФК «Космос» (Терни) переміг ФК «Вільшана»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ анонсував, що сьогодні, 01 липня 2018 року, відбувається 5 тур чемпіонату Недригайлівщини з футболу.

У Тернах місцевий ФК «Космос», який минулої неділі, 24 червня 2018 року, виграв Кубок Недригайлівщини з футболу, грав проти ФК «Вільшана».

До слова, у нинішньому році футболісти з Вільшани демонструють досить добротну гру.

Протягом двох таймів вони досить гідно протистояли «космонавтам». Деякі їхні контраатаки були небезпечними, але до голу у ворота тернівців справа так і не дійшла.

Натомість господарі зуміли забити три «сухих» м’ячі у ворота гостей.

Двічі у їх воротах «розписався» Олександр Пухкало, раз – Ігор Тимченко.

До речі, Ігор тільки з нинішнього сезону почав грати за «Космос». Перед цим він був одним із лідерів команди «Олімпік-ВПУ» (Недригайлів).

Відзначимо, що своєю вмілою та грамотною грою, Ігор Тимченко вже завоював симпатії тернівських уболівальників. До того ж, він є і одним з бомбандирів «Космосу».

Таким чином, ФК «Вільшана» в Тернах поступилася з рахунком 0:3.

Гра між командами ФК «Коровинці» та ФК «Хоружівка-Кулішівка» завершилася переконливою перемогою коровинців – 5:0.

Поєдинок між ФК «Іваниця» і ФК «Недригайлів» перенесено.

ФК «Олімпік-ВПУ» (Недригайлів) у 5 турі був вихідним.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.