У Бурині відбувся Олімпійський день

Зауважимо, що 23 червня 2018 року вважається Міжнародним Олімпійським днем. І його відзначають у всьому світі.

А у Бурині вирішили Олімпійський день зробити спортивним святом сьогодні, 14 червня 2018 року.

Адже розпочинаються канікули, і юні спортсмени відпочиватимуть – хтось до бабусі та дідуся поїде на гостини, а хтось до табору відпочинку…

На Буринському міському стадіоні «Урожай» і відбувалося свято спорту та здоров’я – Олімпійський день.

Спочатку усі учасники були запрошені на конкурсно-ігрову програму, яку дуже цікаво провела художній керівник Буринського районного будинку культури Марина Біркун.

Присутні вправлялися у відгадуванні загадок та запитань вікторини, а потім створювали живі олімпійські скульптури та визначали гуртом, хто ж серед молодих спортсменів найсильніший.

Отож, добряче розважившись, юні спортсмени почали змагатися.

У бігові на 60 метрів усім легкоатлетам хотілося перемогти. Та як відомо, переможець – один, а ще два – призери.

У віковій нрупі 2006 рік народження і молодші переміг Станіслав Злоба. На другому місці – Денис Сіробаба. Третю позицію посів Нікіта Марусенко.

У віковій групі 2004 -2005 року народження серед дівчат перемогла Катерина Христюк, Наталія Марченко – друга. На третьому місці – Дарина Петрова.

У віковій групі хлопці 2004-2005 років народження чемпіоном став Олексій Куракін. Друге місце посів Артем Гусляков, третє – Владислав Злоба.

Напружено й безкомпромісно проходили й футбольні матчі.

У підсумку перше місце вибороло команда ДЮСШ-1, на другій сходинці – ДЮСШ–2, на третій – ДЮСШ-3.

Усім переможцям змагань, як і учасникам вікторини, вручені солодкі призи.

А чемпіони та призери змагань відзначені дипломами.

Нагороди вручили директор Буринської дитячо-юнацької спортивної школи Світлана Фінцева та тренер-викладач ДЮСШ Роман Кондрух.

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.