Недригайлівські депутати вибороли «бронзу» з футзалу

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділах СУМЩИНА та СПОРТ, 17 і 18 травня 2018 року у легкоатлетичному манежі СумДУ відбулися фінальні змагання в рамках Всеукраїнської спартакіади між депутатами усіх рівнів Сумської області.

Народні обранці змагалися за першість у футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

19 збірних команд Сумщини, а це близько 300 учасників, показували свої вміння та майстерність не у сесійних залах та роботі на округах, а на спортивних майданчиках.

Депутатів-спортсменів привітали перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль, заступник голови обласної ради Тетяна Головко, ректор СумДУ Анатолій Васильєв, начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Лантушенко, олімпійська чемпіонка, голова обласної організації НОК Олена Петрова, голова обласної профпілкової організації працівників державних установ Ігор Теліженко, керівництво ФСТ «Спартак». Почесним гостем змагань став дворазовий Олімпійський чемпіон з веслування на байдарках та каное Олександр Шапаренко.

Перемогою ямпільських депутатів у фінальниій частині завершилися змагання у рамках Всеукраїнської спартакіади між депутатами усіх рівнів Сумшини.

Гідно представили Недригайлівщину і добре виступили на цих змаганнях депутати Недригайлівської селищної ради Віталій Клименко, Юрій Сердюк, Олександр Арістархов, депутати Коровинської ОТГ – Оксана Мартиненко та Владислав Правдюк, Вільшанський сільський голова Віталій Мельніков та в.о. старост Олексій Демиденко та Юрій Дяченко.

Збірна депутатів та сільських голів об’єднаних територіальних громад Недригайлівщини здобула почесне третє місце в змаганнях з футзалу, де по черзі перемогла команди Шосткинського, Липоводолинського районів та міста Суми.

У ½ фіналу змагань з футзалу наші спортсмени поступилися майбутнім переможцям цьогорічної Спартакіади – команді Ямпільського району з рахунком 1:2, а в матчі за третє місце в серії пенальті перемогли потужну команду Сумського району.

У змаганнях з настільного тенісу серед жінок ІІІ місце виборола Оксана Мартиненко.

З фіналістів обласної спартакіади буде сформовано команду, яка на початку червня вирушить захищати честь Сумщини на Всеукраїнській спартакіаді депутатів місцевих рад усіх рівнів у місті Чорноморськ Одеської області.

Учасники збірної депутатів об’єднаних територіальних громад Недригайлівщини щиро вдячні за підтримку та надану допомогу Недригайлівському селищному голові І.Остапчуку, депутатам Недригавйлівської селищної ради В. Сергієнку та П. Постолу, підприємцям С.Федині та О.Прокопченко, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради, повідомив інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) депутат Недригавйлівської селищної ради Юрій Сердюк.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.