Ямпільці найсильніші на Спартакіаді

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділах СУМЩИНА та СПОРТ, 17 і 18 травня 2018 року у легкоатлетичному манежі СумДУ відбулися фінальні змагання в рамках Всеукраїнської спартакіади між депутатами усіх рівнів Сумської області,.

Перемогою ямпільських депутатів у фінальниій частині завершилися змагання у рамках Всеукраїнської спартакіади між депутатами усіх рівнів Сумшини.

Вони випередили команду Великописарівського району, яка вже традиційно займає друге місце. Третю сходинку п’єдесталу завоювали депутати Глухівського району, повідомиа офіційний сайт Сумської обласної ради. 18 травня 2018 року спортсмени боролися за перемогу в іграх із шашок (жінки та чоловіки) і волейболу.

Саме останні подинки викликали найбільший ажіотаж і бурхливі оплески переможцям. У фіналі грали спортсмени з Ямпільського та Сумського районів. Майже до останнього вони йшли з рівним рахунком, втім, ямпільські спортсмени змогли обійти суперників на 2 очка.

Гостями змагань, як і попереднього дня, були відомі спортсмени, керівники області та районів. Привітав учасників спартакіади і народний депутат України Ігор Молоток.

«Два дні тривали змагання, які були дуже цікавими і динамічними, – розповів після закінчення Спартакіади перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль. – Після цих змагань ми зможемо створити бойову команду, яка, сподіваюся, впевнено і результативно зможе представити Сумщину у фіналі Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів у Чорноморську. Дуже приємно, що в змаганнях взяли участь спортсмени і з ОТГ, і з районів. Хотілося б, щоб і в подальшому спільними зусиллями ми створювали потужні команди і спорт об’єднував усіх нас заради об’єднання України».

«Сьогодні закінчився спортивний захід, один із небагатьох, який згуртовує депутатів усіх рівнів. Коли депутати виходили на спортивні майданчики, вони забували, про партійну приналежність. І нинішня Спартакіада яскраво підтвердила це, адже відомо, що формувалися команди з депутатів різних політичних сил, а, об’єднавшись, вони гідно відстоювали інтереси свого району», – зазначив депутат обласної ради Олександр Стрельченко.

Він додав, що треба займатися на місцях розвитком спорту, популяризацією здорового способу життя, створенням комфортних умов для занять спортом нашому підростаючому поколінню. Тому що саме за ним – майбутнє країни.

У підсумку змагань переможцями стали:

У змаганнях з настільного тенісу серед жінок:

І місце – Ірина Сегида (Білопільський район);

ІІ місце – Наталія Бовтута (Роменський район);

ІІІ місце – Оксана Мартиненко (Недригайлівські ОТГ).

У змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків:

І місце – Ярослав Романчук (Буринський район);

ІІ місце – Володимир Гусєв (Путивльський район);

ІІІ місце – Євген Івахненко (Краснопільський район).

У змаганнях з шахів серед жінок:

І місце – Ірина Панченко (Ямпільський район);

ІІ місце – Галина Костиріна (Путивльський район);

ІІІ місце – Ірина Новик (Шосткинський район).

У змаганнях з шахів серед чоловіків:

І місце – Сергій Сорока (м.Глухів, Глухівський район);

ІІ місце – Ярослав Панченко (м.Ромни);

ІІІ місце – Микола Савченко (Лебединський район).

У змаганнях з футзалу:

І місце – Ямпільский район;

ІІ місце – Великописарівський район;

ІІІ місце – Недригайлівські ОТГ.

У змаганнях з волейболу:

І місце – Ямпільський район;

ІІ місце – Сумський район;

ІІІ місце – Великописарівський район.

У змаганнях з шашок серед жінок:

І місце – Юлія Кулібаба (Тростянецький район);

ІІ місце – Віра Данилко (м. Ромни);

ІІІ місце – Олена Дяченко (Ямпільський район).

У змаганнях з шашок серед чоловіків:

І місце – Євген Шовкун (Сумський район);

ІІ місце – Віталій Линник (Буринський район);

ІІІ місце – Григорій Романенко (Ямпільський район).

Перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль подякував господарям – Сумській обласній організації ФСК «Спартак» та Сумському державному університету за підготовку і організацію змагань, а також керівникам делегацій та безпосередньо депутатам, які знайшли час і взяли участь у Спартакіаді.

З числа фіналістів обласної спартакіади буде сформовано команду, яка на початку червня нинішнього року вирушить захищати честь Сумщини на Всеукраїнській спартакіаді депутатів місцевих рад всіх рівнів у місті Чорноморськ Одеської області, повідомив інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) Анатолій Річкаль.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.