Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Чому б фінал Кубку Недригайлівщини з футболу не провести у Тернах?

Відразу зауважу, що не завжди фінал Кубку України з футболу відбувається в Києві.

До слова, фінальна гра між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем» 9 травня 2018 року відбулася в Дніпрі.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ детально висвітлює перебіг подій розіграшу Кубку Недригайлівшини з футболу.

І зазначив, що вже якось традиційно у День молоді на Недригайлівському СК «Колос» відбудеться фінальна гра.

ФК «Космос» (Терни) та ФК «Недригайлів», які вийшли до фіналу, з’ясують поміж собою, хто з них володітиме Кубком Недригайлівщини сезону 2018 року.

Нагадаємо, що тернівчани вже кілька років поспіль завойовують цей почесний трофей.

І мені здається, що Терни заслужили, щоб фінал Кубку відбувся саме тут.

Адже постійно «Космос» є одним з лідерів футболу на Недригайлівщині. А його уболівальники – палкі, активні та щирі – роками: у минулому й нинішньому століттях є найбільш відданими своїй рідній команді.

І, безсумнівно, вони мають право на те, щоб подивитися фінал, а він цього року буде й напруженим, і не передбачуваним, вдома, на стадіоні в Тернах.

Звичайно, таке рішення може прийняти тільки Федерація футболу Недригайлівщини.

Та не слід забувати, що футбол існує не тільки для ФФН, а й для футболістів та їх поціновувачів – уболівальників.

А те, що в Тернах їх завжди на стадіоні, як мовиться ніде інколи й яблуку впасти, – то це без перебільшення.

І ще про таке. Фінальний матч у Тернах можна провести і на День селища, який святкується на Трійцю…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України з 1983 року, воротар команди «Космос» 1979-1985 років.

На світлині: команди ФК «Космос» (Терни) та ФК «Недригайлів» гратимуть у фіналі Кубку Недригайлівщини з футболу сезону 2018 року.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.