«Космонавти» з Тернів завоювали срібні медалі на турнірі Кубок ФК «Вікторія 2018» з футболу

На футбольному стадіоні в Миколаївці вдруге відбувся турнір «Весняний Кубок ФК «Вікторія».

Це було напрочуд активне та цікаве свято дитячого футболу, мета якого – запалити спортивний вогник у підростаючого покоління нашого краю, повідомив сайт viktoriya.sumy.ua

Участь у змаганнях взяли команди з Миколаївської, Улянівської, Тернівської шкіл і збірна з Луциківської та Марківської.

Всього у святі задіяли більше 70 дітей, що зробило його дійсно масовим і цікавим.

Першу спортивну зустріч шкільних команд визначило жеребкування. У двобоях за вихід до фіналу зустрілися: Миколаївка – збірна Луциківки та Марківки, Улянівка – Терни.

У першій зустрічі переможцем вийшла команда з Миколаївки, у другій – Тернів. За результатами гольових моментів, третє місце в змаганнях посіли улянівські школярі.

Фінал, у якому зустрілися миколаївські та тернівські юні футболісти, був запеклим та інтригуючим!

Два тайми зустрічі так і не виявили сильнішого, тож володаря кубка визначила серія пенальті.

За результатами якої переможцем турніру «Весняний Кубок ФК «Вікторія» 2018 року стала команда з Миколаївки, а тернівські футболісти взяли срібло змагань.

Цікаво, що в минулому році, у фіналі зіграли ці ж команди, і результат був теж «нульовий».

Проте володарами Кубку тоді стали футболісти тернівського «Космосу».

Кращим гравцем дня бригада арбітрів визнала учасника збірної команди Марківської та Луциківської шкіл Дениса Швачича, кращим захисником став гравець Тернівської школи Богдан Довгорук, кращим нападником – Владислав Буйваленко з Улянівки, кращим воротарем – голкіпер Миколаївської школи Олексій Куліченко.

Усі переможці отримали шкіряні футбольні м’ячі з рук президента Федерації футболу Сумщини Андрія Прохоровича.

– Вам щастить уже другий рік поспіль, адже ви берете участь у такому турнірі. Їх дуже мало в Україні, тому запам’ятайте цей день, цю організацію, ці подарунки. А головне – займайтеся спортом, готуйтеся до наступного турніру, адже я вірю в те, що ці змагання вже стають традиційними», – зауважив Андрій Прохорович.

Привітали учасників турніру і представники влади. Активно підтримав ідею проведення весняного турніру на Кубок футбольного клубу «Вікторія» селищний голова Миколаївки. – Не було б у нас такої людини, як Бондаренко Сергій Миколайович, нічого подібного б не було. Тому всі слова вдячності – йому як організатору спортивного свята. Хочу сказати, що вже з наступного місяця в Миколаївці запрацює дитячо-юнацька спортивна школа, основним напрямком якої буде футбол. Усіх запрошую на навчання, і думаю, що ви будете гідним резервом для ФК «Вікторія», – сказав Іван Ігнатьєв.

Весняний Кубок ФК «Вікторія» команда Миколаївської школи отримала з рук його президента Сергія Бондаренка.

– Як ми всі побачили, наш турнір став щорічним, традиційним, тому всім дякую за участь, за жагу і волю до перемоги, і хочу сказати, що всі перемоги залежать від бажання. Наш стадіон відкритий, будь ласка, тренуйтесь, грайте, і досягайте великих результатів, а ми готові цьому сприяти. Вітаю всіх, хто знайшов в собі можливість і як справжній спортсмен боровся за перемогу до останнього, вірю, що з року в рік футбольна молодь радуватиме незабутніми матчами! – підсумував Сергій Бондаренко.

Світлина сайту viktoriya.sumy.ua


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.