Переможна хода борців з Бурині

Буринські юні борці взяли участь у 19 Всеукраїнського турніру пам’яті Героя Радянського Союзу С.В. Руднєва, який відбувся у місті Путивль .

Тут змагалися борці з Сумської області та чотири команди з міста Київ.

Вихованці Буринської ДЮСШ вибороли нагороди з греко-римської боротьби.

Гніденко Давід у ваговій категорії 38 кілограмів (2009-2010 років народження) став переможцем турніру. У нього – золота медаль.

Костів Владислав у ваговій категорії 26 кілограмів (2007-2008 років народження) виборов срібну медаль.

Чубенко Володимир у ваговій категорії 47 кілограмів (2005-2006 років народження) продемонстрував прекрасну боротьбу, і тільки в фінальній зустріч трішки уступив борцеві із Сум.

У підсумку Володя має теж срібну нагороду.

Штанько Ігор у ваговій категорії 29 кілограмів (2005-2006 років народження) посів третє місце, і у нього бронзова медаль.

Інші учасники з Бурині (всього виступало 7 борців) теж добре боролися. І хоча не мають нагород, але здобули на престижному турнірі неабиякий досвід.

А в тому, що «дюсошовці» виступили успішно на всеукраїнському турнірі, безсумнівно, заслуга і їх тренера Артема Нечмпоренка.

До слова, змагання в Путивлі були організовані на дуже високому рівні.

Усім переможцям та призерам турніру були вручені кубки, медалі та пам'ятні подарунки.

Буринська команда також висловлює подяку за теплу зустріч та підтримку господарям змагань – команді Путивля та їх тренеру Мужецкому Віталію.

Також борці та тренер Буринської ДЮСШ (директор – Світлана Фінцева), їх батьки дякують за всебічну підтримку громадській організації «Спортивний клуб «Буринь», СВК «Базис +», керівництву заводу СОМ, ПП «Овсянко», ФГ «Талісман- 3» та всім уболівальникам.

І така ось новина. Сьогодні, 8 травня 2018 року, борці з Бурині змагаються на турнірі «Свято спортивної боротьби», який відбувається в Сумах.

Про результати юних буринських спортсменів інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) обов’язково повідомить своїх читачів.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Нагадаємо, що недавно буринці з нагородами повернулися з Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби «Кнотопська битва 2018».


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.