Сумський студент став чемпіоном Англії з футболу

У грі 34 туру чемпіонату Англії аутсайдер «Вест Бромвіч» на виїзді взяв гору над одним з претендентів на звання чемпіона командою – «Манчестер Юнайтед» з рахунком 1: 0.

Успіх «дроздів» на «Олд Траффорд» приніс титул чемпіонів Прем'єр-ліги «Манчестер Сіті».

Студент із Сум Олександр Зінченко, гравець збірної України і «Манчестер Сіті», став другим українцем, який завоював трофей АПЛ.

До нього в чемпіонаті Англії перемагав екс-захисник лондонського «Арсеналу», а нині помічник головного тренера київського «Динамо» Олег Лужний в 2002 році.

Зауважимо, що Олександр Зінченко є студентом СумДПУ денної форми навчання.

«Манчестер Сіті» став чемпіоном втретє в XXI столітті – манкуніанці перемагали в АПЛ в сезонах: 2011/12 і 2013/14 років.

Всього ж на рахунку «городян» уже п'ять титулів АПЛ – 1936/37, 1967/68, 2011/12, 2013/14, 2017/18 роках.

Їх нинішній тренер іспанець Хосеп Гвардіола вперше переміг в чемпіонаті Англії, раніше він брав титули в Іспанії з «Барселоною» і в Німеччині з «Баварією».

На світлині: новоспечений чемпіон Англії Олександр Зінченко.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.