Зимовий чемпіонат Сумщини: лідирує ФК «Гранум» (Сніжки), але…

На стадіоні ФЦ «Барса», що в Сумах, футболісти ФК «Гранум» (Сніжки) з рахунком 2:1 перемогли команду «Колос» (Северинівка).

Голи за «гранумців» забивали Бушля Антон (41 хвилина) та Окопний Руслан (47 хвилина). За северинівців відзначився Атаманюк Артем (55 хвилина).

До слова, в перенесеному матчі «Барса-U19» (Суми) з рахунком 5:2 також перемогла «Колос» (Северинівка).

Нині турнірну таблицю очолює ФК «Гранум», випереджаючи на 2 очка команду «Барсу-U19».

Проте в сумчан ще гра є в запасі…

Ось як виглядає турнірна таблиця зимової першості Сумщини з футболу після 10 турів:

1 «Гранум» (Сніжки) 8 6 0 2 20-4 18

2 «Барса-U19» (Суми) 7 5 1 1 21-9 16

3 «Колос» (Северинівка)8 4 0 4 15-16 12

4 «СНАУ» Суми) 8 2 1 5 14-19 7

5 «Барса-U17» (Суми) 7 1 0 6 6-28 3

Примітка: перша колонка - місце, друга - назва команди, третя - матчі, четверта - перемоги, п'ята - нічиї, шоста - поразки, сьома - м'ячі, восьма - набрані очки.

Світлина ffs.sumy.ua

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.