Зимовий чемпіонат Сумщини з футболу: у 8 турі зустрінуться лідери

У суботу, 17 лютого 2018, у 8 турі зимового чемпіонату Сумщини з футболу на стадіоні ФЦ «Барса», що в Сумах, зустрінуться між собою лідери – «Гранум» (Сніжки) та «Барса-U19» (Суми). Початок матчу о 12 годині 30 хвилин.

А о 14 годині на штучний газон вийдуть команди «Барса-U17» (Суми) та «СНАУ» (Суми).

До слова, у 7 турі відбулося теж два два поєдинки.

Сніжківський «Гранум» зустрічався з сумською командою «Барса-U17». Юні «барсівці» нічого не змогли вдіяти проти «гранумців», і поступилися з рахунком 0:4.

В іншому матчі футболісти команди «СНАУ» зуміли у ворота команди «Колос» (Северинівка) забити тільки єдиний м’яч, а от у власні пропустили тричі.

Відзначимо, що команди в чемпіонаті провели різну кількість матчів. Лідирує команда«Барса-U19», яка набрала 13 очок після 5 зіграних матчів.

Друге та третє місця ділять ФК «Гранум» та «Колос» (Северинівка). У обох команд після 6 проведених ігор по 12 набраних очок.

Світлина ffs.sumy.ua

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.