ІВАН РЯБОКОНЬ, кандидат на посаду Буринського міського голови: «Разом ми є сила, яка здатна подолати будь-які життєві труднощі та негаразди…»

Дорогі виборці! Сьогодні в житті нашої громади настає переламний момент. Ми об’єдналися заради побудови кращого життя, заради розвитку і процвітання рідної землі, для добробуту людей, які живуть на Буринщині.

Чи зможемо ми скористатися можливостями, які надає нам реформа децентралізації?

Чи станемо господарями на своїй землі, здатними самостійно вирішувати всі питання, які ставить перед нами життя?

Відповіді багато в чому залежать від того, який вибір ми з вами зробимо 25 жовтня 2020 року, коли прийдемо на виборчі дільниці.

Моя Програма – проста і зрозуміла.

Я балотуюся на посаду голови Буринської міської об’єднаної територіальної громади, бо хочу, щоб люди нарешті відчули себе справжніми господарями на своїй землі.

В об’єднаній громаді всі населені пункти будуть розвиватися, і навіть найменше село не залишиться без моєї особистої уваги.

Я буду максимально використовувати всі можливості для покращення соціальної інфраструктури – ремонту доріг, медичних закладів, шкіл.

Усе це можливо, якщо розумно й ефективно розпорядитися бюджетом нашої ОТГ.

Також разом ми зможемо відстояти медичні заклади, і надати їм новий імпульс розвитку. Вони стануть сучасними, які зможуть надавати всі необхідні медичні послуги. Адже здоров’я наших жителів – це основа основ. І медичній галузі неодмінно буду приділяти постійну й неослабну увагу.

Ми маємо налагодити зручне й постійне транспортне сполучення між населеними пунктами об’єднаної територіальної громади.

Залучення інвестицій стане одним із пріоритетних напрямків нашої спільної діяльності. Я чітко усвідомлюю, що залучення інвестицій – це й нові робочі місця і додаткове надходження до місцевогого бюджету.

Ще один шлях залучення додаткових коштів – це грантові конкурси, цчась та перемоги у всеукраїнських та міжнародних програмах, які теж дадуть можлвість поповнювати казну ОТГ.

Чому нинішній голова Буринської міської ОТГ цього не робив – особисто для мене залишається загадкою. Адже тільки на міському бюджеті громада не зможе жити достойно, і не зможе розвиватися.

Шановні земляки, це тільки деякі окремі завдання, які я ставлю перед собою вже сьогодні. І я знаю як іх реалізувати, щоб наша громада, врешті-решт, стала однїєю з найкращих не лише на Сумщині, й в Україні.

І якщо Ви довірите мені очолювати нашу Буринську міську об’єднану територіальну громаду, обіцяю залучати до роботи кожного, хто не згоден з доволі складною економічно-соціальною ситуацією, яка склалася тут сьогодні, і хто хоче та може змінювати її на краще.

Переконаний, що до управління громадою мають прийти люди, яким не байдуже наше сьогодення і майбутнє.

Не маю жодного сумніву, що Ви – всі мудрі та свідомі жителі громади, і 25 жовтня 2020 року під час голосування на виборах до органів місцевого самоврядування зробите правильний вибір.

Вибір на користь себе, своїх дітей та онуків.

Разом ми є сила, яка здатна подолати будь-які життєві труднощі та негаразди…

ІВАН РЯБОКОНЬ, кандидат на посаду Буринського міського голови.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.