На Буринщині відбувся автопробіг на підтримку ІВАНА РЯБОКОНЯ, кандидата на посаду Буринського міського голови

Сьогодні, 11 жовтня 2020 року, селами Буринської ОТГ – Слободою, Упенкою, Степанівкою та Червоною Слободою – відбувся автопробіг на підтримку ІВАНА РЯБОКОНЯ, кандидата на посаду Буринського міського голови.

Він також присвячувався Дню захисника України, який традиційно відзначається щороку 14 жовтня 2020 року.

Автопробіг, в якому взяли участь представники 9 політичних партій із 10, які є кандидатами в депутатами до Буринської міської ради.

Автопробіг стартувавав покладанням живих квітів на Алеї Слави, що в місті Буринь. Тут було вшановано пам'ять всіх тих, хто віддав свої життя за Незалежність та цілісність Української держави, боронив рідну землю від загарбників та виконував свій інтернаціональний обов’язок.

А ще 8 політичних партійних організацій Буринщини вирішили підтримати на виборах до органів місцевого самоврядування, які, як відомо, відбудуться 25 жовтня 2020 року, кандидатуру ІВАНА РЯБОКОНЯ, сільського голови с.Слобода, на посаду голови м.Буринь.

Учасники автопробігу зустрічалися в населених пунктах із жителями, спілкувалися з ними, дізнаючись про їхні проблеми, щоб у силу власних можливостей, вирішувати їх в недалекому майбутньому…

Автопробіг, за участю майже 20 автомобілів, щойно завершився.

Учасники його також відвідали Буринський Павловський міський парк, в якому поспілкувалися з містянами…

Світлина Наталії Кузнєцової- Віноградової.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.