Представлено нового голову Буринської РДА

Сьогодні, 02 жовтня 2020 року, в місті Буринь глава Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко офіційно представив активу Буринського району новопризначеного голову Буринської районної держадміністрації Мирослава Бібика, повідомив офіційний сайт Сумької обласної державноъ адміністрації.

«Я довіряю керівництво районом Мирославу Бібику. Буринський район – це один із небагатьох районів області, де у часи пандемії є економічне зростання – 2%. Необхідно і надалі спрямовувати зусилля на мобілізацію внутрішніх резервів і можливостей району. Переконаний, що новопризначений керівник райдержадміністрації впорається із поставленим завданням – робити всі необхідні стратегічні кроки в напрямку подальшого потужного розвитку Буринського району», – зауважив Роман Грищенко.

Мирослав Бібик у своєму виступі зауважив, що на посаду вступає з одним наміром – працювати на благо громади.

«Буринщина – це край працьовитих людей, тож, перш за все, ми спільно будемо працювати над розвитком територій. Дієве самоврядування, фахівці, порядок, законність та безпека кожного мешканця – це те, за що я маю відповідати», – зазначив новопризначений голова райдержадміністрації Мирослав Быбик та подякував за наданий кредит довіри Президенту України Володимиру Зеленському та керівництву області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.