35 сесія Сумської обласної ради ще не закінчила своєї роботи…

Сьогодні, 31 липня 2020 року, як і розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ВІДЕО, відбулося друге пленарне засідання 35 сесії Сумської обласної ради сьомого скликання.

На початку засідання обласні депутати озвучили депутатські запити, яких надійшло 16. Стосувалися вони сприяння отримання земельних ділянок учасникам АТО, надання житла бабусі загиблого учасника АТО, допомоги жителям області на лікування, ціни за транспортування газу, ремонту доріг, екологічних питань, розслідування кримінальних справ, ліквідації аптек, тиску правоохоронних органів на бізнес, користування землею тощо, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

У ході пленарного засідання слова попросив Сумський міський голова Олександр Лисенко.

Він подякував обласним депутатам що вони погодили виділення з обласного бюджету 80 млн грн на ремонт вулиці Харківської у Сумах.

Олександр Лисенко пообіцяв, що ремонт дорожнього полотна продовжиться і обов’язково буде завершений.

Першим питанням на порядку денному стояло обрання першого заступника голови Сумської обласної ради.

На цю посаду була подана єдина кандидатура – Олександра Стрельченка. Процедура голосування була таємною і пройшла у законодавчому полі.

Участь у голосуванні взяли 40 депутатів.

Результати голосування оголосив секретар лічильної комісії Микола Ільченко.

За обрання Олександра Стрельченка першим заступником голови Сумської обласної ради проголосували 25 депутатів, проти – 10, утрималися – 4. Один бюлетень був визнаний недійсним.

Відтак, кандидатура Олександра Стрельченка на цю посаду не пройшла.

Після голосування депутати перейшли до інших питань порядку денного.

Дехто з депутатів залишив сесійну залу, інші не голосували.

Отож, голова ради Володимир Токар прийняв рішення оголосити перерву у роботі 35 сесії Сумської обласної ради…

Зауважимо, перше пленарне засідання 35 сесії Сумської обласної ради сьомого скликання відбулося 26 червня 2020 року.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.