25 березня 2020 року відбудеться 34 сесія Сумської обласної ради

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар підписав розпорядження «Про скликання тридцять четвертої сесії обласної ради сьомого скликання».

Така необхідність викликана терміновим вирішенням питань фінансового забезпечення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), збільшенням фінансування галузі охорони здоров’я.

Пленарне засідання 34 сесії відбудеться 25 березня 2020 року о 10 годині у приміщенні адміністративної будівлі обласної ради.

На розгляд депутатів вносяться два питання:

  1. Про внесення змін до рішення Сумської обласної ради від 24.01.2020 «Про обласний бюджет Сумської області на 2020 рік».

  2. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки.

З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проєктів рішень 25 березня 2020 року о 9 годині буде проведене засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, міжнародного та міжрегіонального співробітництва.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.