Депутати Буринської районної ради, зберіться на сесію 23 березня 2020 року і проголосуйте за виділення коштів Буринській лікарні, щоб врятувати жителів від коронавірусу!

У зв'язку з пандемією коронавірусу, задля виділення коштів для лікарні вторинної ланки м. Буринь, за ініціативи підприємців м.Буринь, на 23 березня 2020 року скликається 42 сесія Буринської районної ради сьомого скликання.

Початок її роботи об 11 годині.

Підприємці телефонували кожному депутату, і наголошували на їхній обов’язок прийти на сесію.

Підприємці звертаються також до жителів міста Буринь та Буринського району з проханням нагадати своїм ОБРАНЦЯМ про їх депутатські обов'язки, і попросити та закликати їх прибути на сесію Буринської ради 23 березня 2020 року.

Від інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): З метою мінімізації ризику поширення коронавірусної інфекції Covid-19, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу Covid-19», пленарне засідання сорок другої сесії Буринської районної ради сьомого скликання, яке було заплановано на 20 березня 2020 року о 10 годині в приміщенні Будинку ради переноситься на інший час. Дата проведення пленарного засідання сесії буде визначена додатково, йдеться на офіційному сайті Буринської районної ради. Сподіваємося й надіємося, що 23 березня 2020 року депутати все ж таки зберуться на пленарне засідання і проголосують необхідні рішення щоло виділення Буринській ЦРЛ необхідні кошти для зпапобіганню пандемії короновірусу на Буринщині.

На світлині: Будинок ради в місті Буринь.

Фото Івана Житника.

PS: Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі МЕДИЦИНА розповідав, що в Бурині захворів чоловік, який повернувся з Польші, з підозрою на коронавірус. Нині в нього взято біоматеріал для тесту на коронавірус...


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.